Top 5 kedvenc outfitem Air Jordan 1 cipőkkel

A Jordaneknek ősrégi története van, ami 1985-ben kezdődött, amikor Jordan első Nike cipőjével pályára lépett. Azóta bőven volt időnk újabbnál-újabb outfiteket megfigyelni az 1-es Jordanek különböző színállásaival. Nekem van pár kedvencem, ebből 5-öt meg is fogok nektek mutatni. Nézzétek meg őket a tovább után!

Padawan cikk

Ezt a cikket Alex még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Outfitek Jordan 1 cipőkhöz

Outfitek Jordan 1 cipőkhöz

A Jordan I-esnek sok-sok színállása van, és közöttük nagyon sok vált ikonikussá. Én nemrég jutottam hozzá egy Royal Blue-hoz, emiatt kezdett el különösen érdekelni az egész Jordan-história. Sokan hordják a kosárcipőket napi viseletre, többek között én is. Van, akiket ez zavar, és azt állítják nem arra való. Én úgy gondolom, hogy a sneakerkultúra alapja a Jordan brand, és ezért mindenki büszkén viselheti bármelyik lépőjét. A Jordanhez szinte bármit fel lehet venni: hosszú vagy rövid gatya, téli és nyári cuccok egyaránt. Sok cikkünk szólt már Jordanekről, ezekből most viszontlátsz párat a cikkben az outfitek részeként.

Lássuk hát az én 5 kedvenc outfitemet, természetesen 1-es Jordanekkel:

5: Air Jordan 1 Shattered Backboard

Az ötödik: Air Jordan 1 Shattered Backboard outfit

Az ötödik: Air Jordan 1 Shattered Backboard outfit

1986-ban, Michael Jordan Olaszországban járt, itt egy rendezvényen már sokadjára zsákolt, és a Jordan cipők rajongóinak számára fontos esemény is történt itt. Zsákolás közben eltört az üveg palánk, innen jött az „Shattered Backboard”, azaz „Összetört Palánk” elnevezés a később megalkotott cipőnél. A sneakerheadek kedvence ez a lépő.

Rátérve az outfitre: a gyönyörű cipő, egy laza, fehér farmerrel és egy VLone pulcsival van fűszerezve. A pulcsi mostanában hypebeastek által gyakran hordott. A$AP Bari által vezetett ruházati márka, ami az elmúlt időben sok helyen hírhedt lett. Az öltözet nincs túlbonyolítva, a narancssárga felirat jól néz ki az ugyan csak narancssárga cipőrésszel, ezért is ilyen laza ez az outfit.

4: Air Jordan 1 Shattered Backboard

4. A legkedveltebb Shattered Backboard outfit

4. A legkedveltebb Shattered Backboard outfit

Ugyancsak egy Shattered Backboard, viszont teljesen más ruhadarabokkal. Nagyon sokan vesznek fel az 1-es Jordanjeikhez kockás ingeket, szakított farmerral, és ahogy látszik ez tényleg jól néz ki.

3: Air Jordan 1 Gym Red

  1. harmadik: a Gym Red stílusa

    harmadik: a Gym Red stílusa

Ebből az outfitből látszik, hogy nem kell túlzásba vinni a színeket, anélkül is elérhető egy jó megjelenés. Halvány színű farmer, Supreme hosszú ujjú póló, Supreme téli sapka. Ezt azért rakom a dobogóra, mivel egyből megtetszett ennek a két színnek a párosítása, még akkor is, ha a Gym Red nem is a kedvenc 1-eseim közé tartozik.

2: Nike x Off-White Air Jordan 1

2. Jordan 1 x Off-White, a hírességek lépője (is)

2. Jordan 1 x Off-White, a hírességek lépője (is)

Ez napjaink egyik legkedveltebb Jordane, de mint tudjuk ez nem csak egy szokásos kiadás volt. A Nike és az Off-White kollaborációjából született tíz cipő, többek között ez is. Az Off-White tulajdonosa, Virgil Abloh most jól kitett magáért. A hypebeastek, sneakerheadek, cipőkedvelők, kosárlabdaszurkolók mind-mind megőrültek ezért a cipőért. Ez a cipő elképesztő árakért mozog a resell marketen. Általában hírességeket láthatunk ezekben a cipőkben, mint például A$AP Rocky, Travis Scott és Bella Hadid.

A képen mégis Odell Beckham Jr., a híres amerikaifoci-játékos látható, mivel véleményem szerint ő válogatta össze ehhez a cipőhöz a legjobb ruhadarabokat. Fekete, szakított, pamutnak kinéző farmerrel, és egy Jordan, összegombolható, piros pólóval vette fel, így küzdötte ki nálam a második helyezést.

1: Nike Air Jordan 1 Black Toe

Az első: Air Jordan 1 Black Toe outfit

Az első: Air Jordan 1 Black Toe outfit

Elérkeztünk az első helyezetthez, ami szerintem a legjobb mind közül. A jó kinézetet egy hokimeznek kinéző, fekete-fehér-piros Supreme felső adta meg, a Black Toe, az egyik legsikeresebb Jordan lépő és a szürke szakított farmergatya mellett. Hozzám ez az outfit áll a legközelebb, egy ilyet tudnék a legjobban magamon elképzelni. Nektek melyik tetszett a legjobban?

Alex

Nem olyan rég kezdődött a cipőőrület, de még sokáig benne leszek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×