Az adidas nagyon pörög az elmúlt években, de szerencsére nem ül a babérjain. Sőt, újabb és újabb modellekkel igyekszik meglovagolni a (Boost) hullámot. Ezúttal a méltán közkedvelt NMD házon belül kap kihívót az adidas Arkyn Boost személyében. Részletek a tovább után!

adidas_arkyn_boost_1
adidas Arkyn Boost

Az NMD örökében

Az elmúlt évek sikerreceptje: Boost középtalp, Primeknit felsőrész. A három csíkos márka szinte bármit el tud adni ezzel a kombinációval, melynek egyik főszereplője az NMD. Az adidas örökségéből műanyag elemekkel feldobott középtalp gyorsan elterjedt az utcákon, mely vonalat az Arkyn Boost személyében igyekeznek továbbvinni/fokozni.

adidas_arkyn_boost_2
Ismerős forma

adidas Akryn Boost

A Boost középtalp ezúttal a sarokrészében kapott műanyag betétet. A Primeknit felsőrészt meglehetősen egyedi fűzési megoldással dobták fel. Még mindig keresem merre megy a cipőfűző. Továbbá a széleskörű anyaghasználat is tervezők játékosságát mutatja. Van itt minden: műanyag, (mű?)bőr, hálós anyag.

adidas_arkyn_boost_3
Ismerős, mégis egy kis megszokást igényel

Még szokni kell

Bevallom ebben a színben engem annyira nem fogott meg, illetve a letisztult modellek után kicsit szokni kell a korábbiakhoz képest kaotikusnak tűnő felsőrészt. Mindenesetre az az érzésem, hogy az Arkyn Boost is kellő népszerűségnek fog örvendeni 2018-ban. Ha érkeznek újabb (értsd: jobb) színösszeállítások még jelentkezünk a cipővel kapcsolatban!

adidas_arkyn_boost_4
Hogy is van az a cipőfűző?

Hír-, és képforrásunk a NiceKicks volt.