Az Adidas NMD sorozata már az R1 megjelenése óta ikonikus, az ultra boost mellett talán a legjobban sikerült sziluett. Ezt tudhatjuk is az OG cw hatalmas sikeréből, de a külső mellett nem utolsó sorban a boostnak köszönhetően igen kényelmesek is. Az NMD R2 tavaly robbant be a piacra és azóta is igen népszerű. Csekkoljátok a már nálunk is elérhető színeket a tovább után!

Srácoknak

Adidas NMD R2 CQ2400
Adidas NMD R2 CQ2400

Az Adidas a legutóbbi NMD dropjában mindkét nemnek szuper színekkel készült. Az alap persze ugyanaz maradt. Alacsony szár, primeknit felsőrész és persze nem utolsó sorban a boost által nyújtott brutál kényelem. A srácoknak két szín készült, egy sötétszürke és egy világosbarna, apróbb olíva zöld extrákkal. Mondhatjuk, hogy a két sneaker egymásnak tökéletes kontrasztot biztosít. Ráadásul könnyen párosítható, egyszerű, neutrális színek, évszaktól függetlenül szinte bármihez felkaphatjátok őket. Kell ennél több? Ugye, hogy nem!

Adidas NMD R2 CQ2399
Adidas NMD R2 CQ2399

Csajoknak

Adidas Nmd R2 CQ2007
Adidas Nmd R2 CQ2007

Bár az Adidas a hölgyeknek is két modellel kedveskedett a rózsaszínre térnék ki bővebben. Egyrészt, mert nálunk az kapható, másrészt pedig mert szerintem ezerszer jobban néz ki. A női modellen lévő fehér-rózsaszín kontrasztot szerintem nagyon eltalálták, és bár nem vagyok a rózsaszín cipők nagy rajongója, nagyon bejövős. A boost és a primeknit felső természetesen itt is adott, és a rózsaszín-fehér összhang egy fekete kis extrával kapott több színt. És bár lehet csak én vagyok ennyire szabadelvű. szerintem merészebb pasik is felkaphatják, hiszen nem az az üvöltő rózsaszín.

Hol veheted meg?

Ha megtetszettek a surranók ne keresgéljetek tovább, a sneakerbox oldalán megtalálható a fekete , a világosbarna és a rózsaszín egyaránt. Mindhárom modell egységára 42.990 forint.  Ez valljuk be, nem a legolcsóbb Adidas a piacon, de aki megveszi biztos nem fog csalódni benne. A pénztárcában keletkezett űrt bőven pótolja a szuper külső na meg a boost. Tehát ha az évre csak pár cipőre szeretnéd lekorlátozni magad, vagy idén még meglepnéd magad valamivel, ha ezt választod, kicsinek tartom a megbánás esélyét.

Forrásként a SneakerNews képeit használtam.