Vissza a 80-as évekbe: Asics X WOEI GEL Lyte III

A 10. évfordulójuk alkalmából a WOEI holland sneaker áruház együttműködött az Asics-szal egy újabb felvonásra. Visszanyúlva a klasszikus Gel Lyte III-hoz és a 80-as évek divatjához. Így egy igazán ínyenc cipő jöhetett létre. Részletek a tovább után!

Padawan cikk

Ezt a cikket Gergő, egyik padawan bloggerünk írta, aki éppen “gyűjti a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Mi is az a WOEI?

Az itthon annyira nem ismert WOEI egy fiatal, rotterdami sneaker üzlet. Már korábban is volt GEL Lyte III-as collabjuk ami a ‘Cervidae’ (=szarvasfélék) névre hallgatott. A Cervidae-et a bolt ötödik évfordulójának alkalmából dobták piacra, és anno nagyon nagy hypenak örvendett. De az tuti, hogy mostani együttműködés sem okozott csalódást, főleg annak, aki az alapmodellt is kedveli.

GEL Lyte III Cervidae

GEL Lyte III Cervidae

Röviden, tömören: GEL Lyte III ’Vintage Nylon’

Szóval a cipőt a 80-as évek stílusa alkotta, ami ilyen klasszikusnál igen megnyerő tud lenni mint a GEL Lyte III. A toebox puha szürke nylonból készül, a felső rész sötétebb szürke suede anyagból, de a lazacszín kis részletek teszik igazán zseniálissá az összképet. Ránézésre nagyon prémium hatása van a lépőnek, a felhasznált anyagok és a letisztult forma összhangja miatt.

Ez a cipő szerintem inkább az oldschool sneakerheadek figyelmét kelti fel, ami nem is baj mert ez csak pluszba ad neki egy kis exkluzivitást és egyéniséget. Ami pedig a kényelmet illeti (noha nem egy boost) a GEL-Lyte-tól megszokott japán technológia miatt kiváló. Egy ilyen cipőt így a kiadás után sajnos igen nehéz beszerezni, de hajrá, ha a cikkünk nyomán felkeltette az érdeklődésed!

Vintage Nylon a lábon

Vintage Nylon a lábon

Kép- és hírforrásunk a www.sneakernews.com és a www.sneakerfreaker.com volt.

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×