Adidas Prophere – Back to the future

Elérkeztünk az adidas életének egy újabb fejezetéhez. Szépen lassan kezdjük el ízlelgetni a Prophere nevet és az sem hátrány, ha hozzászokik a fülünk. Ez a név lesz ugyanis az új szereplője a 2018-as releaseknek. Részletek a tovább után!

Padawan cikk

Ezt a cikket Roland, egyik padawan bloggerünk írta, amikor még „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Mi az a Prophere?

Tehát Prophere. A vetélytársak jelzőt a márkán belül körülbelül az Ultra Boost, az NMD és az EQT hármas kaphatja meg. Nézzük csak meg, hogy hogyan is boldogul az új fiú a népszerű lépők között. Vagyis, hogy hogyan fog, ugyanis holnap reggel, vagyis december 15-én fog hivatalosan megjelenni.

A 90-es évek fenegyereke

A 90-es évek fenegyereke

Egyediségből ötös

A formában megpróbálták felidézni a 90-es évek lépőinek vonalát. A talp robosztusságát oldja a különleges tüskés textúra és a hullámzó vonalvezetés. Kapott egy primeknit felsőrésszt, mint egy NMD; gumiszálas sarok részt, ami könnyíti a felhúzást, akár egy EQT és, az Adidas három csíkjára, illetve az Ultra Boost műanyag oldalsó elemére emlékeztető cipőfűző bujtatókat, amelyek erősen meghatározzák a körvonalat, illetve egyes Tubular modellekről még ismerős lehet a nyers bőrből készült sarokrész is.

 Modern anyagok, 90-es éveket idéző vonalak

Ismerős, de ilyen még nem volt

Ismerős, de ilyen még nem volt

Ez a Frankeinstein féle építkezés nagyon jól sikerült és egy nagyon egyedi szörnyeteg született, amit első körben Core Black/Black/Infrared colorwayban szerezhetünk be.

Mikor lesz már belőle collab?

És örömmel jelentem be, hogyha az első collabra vártatok volna, akkor itt van az is. December 16-ától elérhető az Undefeated és az Adidas közös gyermeke az Undefeated shopjaiban majd december 23-ától a kiválasztott viszonteladóknál is világszerte. A collab camo színállásban érkezik fekete midsole-al, a sziluett ebben a színállásban is üt!

Undefeated x Adidas

Undefeated x Adidas

Mi jöhet még!?

Akinek még ez sem lenne elég, annak 26-án érkezik egy szürke darab is és hát valószínüleg jövőre még rengeteg más színállás is. Reményeim szerint a Green/Rosegold színállás is hamar elérhető lesz, de valljuk be, ez a forma szinte minden színben jól néz ki. Méltó zárása ez az adidas 2017-es szezonjának.

Kép és hírforrásunk a sneakernews volt.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×