adidas EQT ADV Winter – 4 ok, hogy ebben krúzolj a télen

Mostanra már senkinek sem kell bemutatni az adidas EQT ADV vonalát, a shop-ban nálunk is találkozhattok a könnyed nyári cipő színállásaival, viszont most egy igazi téli harcossal bővítette a német márka a sziluett palettáját. Hogy miért EQT ADV Winter sneakerben krúzolj télen? Katt a továbbra és megtudod!

adidas EQT ADV Winter szürke

adidas EQT ADV Winter – a téli harcos

Az adidas EQT ADV a márka 90-es évekbeli EQT vonalának az újragondolása, melyet ugyanolyan szellemben gondoltak újra, mint anno tették ezt a régi EQT vonalnál.

Everything that’s essential. Nothing that is not.

– hangzott a szlogenje az Equipment (EQT) vonalnak a 90-es években. Most ennek az “örökségnek” egy újabb mérföldkövéhez érkeztünk, ugyanis megjelent a sziluett téli verziója is, ami csak simán az EQT ADV Winter névre hallgat. A cipő első ránézésre is elég forró, és most megtudhatsz 4 okot, hogy miért egy must-have cipő a télre ez a sziluett.

1. EQT Télen – Nyáron

Ahogy nekem is, azt gondolom, hogy másoknak is sokáig nagy fejtörést okozott az, hogy milyen cipőben lépjünk az utcára télen, amely egyszerre divatos, és hozza a sneakerek stílusát, de nem fázik benne a lábunk az első mínusz megjötte után. Az EQT ADV Winter mind a kettő szempontnak eleget tesz, ugyanis a sziluett stílusossága mellett „erősítést kapott” a cipő: egy időjárás-tűrő réteggel lett bevonva – így biztosítva a téli állapotok ellen védelmet.

adidas EQT ADV Winter Szürke

EQT télen-nyáron

2. Zoknira zoknit

Az utóbbi időszakban teret hódítottak a zokni stílusú sneakereknek – az adidas is kihozott jópár ilyen sziluettet. A sneakerheadek részéről érthető a szerelem a „zoknis cipők” iránt, ugyanis a könnyű belebújás és kényelem mellett nagyon jól tudnak passzolni ezek a cipők egy-egy szetthez. Nincs ez máshogy az EQT ADV Winterrel sem. Biztos, hogy mindenki megbámulja a lábadat, ha ebben krúzolsz az utcán!

3. Kényelem BOOST nélkül?

Ahogy említettem, az EQT vonal volt az adidas újhullámos vonalának első úttörője, és rengeteg újdonságot hoztak az akkori futócipő piacra – ezek természetesen megjelentek az EQT ADV Winter-ben is. A kényelmes talp és a biztos sarokfogás is hozzájárul ahhoz az összhatáshoz, amiatt nagyon sokan szeretik ezt a cipőt. A funkcionális előnyei tehát egyértelműek, és emellett nagyon erősen hozza a hype-ot is.

adidas EQT ADV Winter szürke

BOOST nélkül is van élet- és kényelem😁

4. Camp helyett katt

Az adidas EQT ADV Winter sziluettjét már most megrendelheted a sneakerbox.hu shopjából! Ahogy tudod, shopunkban csak és kizárólag 100%-ban eredeti és atomkirály cipőket forgalmazunk, szóval te is biztosra veheted, hogyha tőlünk rendelsz, akkor nem nyúlhatsz mellé.

adidas EQT ADV Winter szürke

Szerezd be te is az EQT ADV Wintert a sneaker box.hu shopjában 😁

Rendeld meg most a cipőt a sneakerbox.hu shopjából, és hamarosan már ebben veretheted az utcán.

adidas EQT ADV Winter

Cikkszám: BZ0641
Felsőrész: textil/mesh
Talp: EVA
Színállás neve: Grey Two/Grey Two/Footwear White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 44 990 Ft

Videót láttad már?

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×