adidas Predator 18+ – A ragadozó visszatért

November 22-e nagyon nagy nap, ugyanis az adidas legkedveltebb és talán legsikeresebb focicipője visszatért! Bemutatkozik az adidas Predator 18+! Részletek a tovább után!

Adidas Predator 18+

A klasszikus

Nagyon sok idő eltelt, amióta nem találkozhattunk az adidas Predatorral, bár volt próbálkozás az Predator Instincttel, és más, helyettesítő cipővel, de az nem volt az igazi. Annak idején olyan jeles képviselői voltak a cipőnek, olyan legendák hordták, mint Alessandro Del Piero, Zinedine Zidane, David Beckham, Kaká, Raúl, Steven Gerrard vagy Nesta. Olyan momentumok kötődnek hozzájuk, mint Zidane kapáslövése a Bajnokok Ligája döntőben, mely mint később kiderült, győzelmet ért a Real Madridnak, vagy David Beckham elképesztő szabadrúgása a világbajnoki selejtezőn az utolsó percben, ahol végül 2-2-vel Anglia egyeneságon kijutott a világbajnokságra. De említhetnénk még David Trezeguet 2000-es Európa Bajnokságon lőtt aranygólját is.

Nagyon sokan még mindig a régi reklámok videóit nézik YouTube-on, ahol láthatják a régi klasszikust. Az adidas Predator az a cipő, amit nagyon nehéz pihentetni, elfelejteni, és bár az adidas pihenőpályára tette 2015-ben, és megpróbálta a helyettesíteni limitált és ünnepi kiadásokkal, a hiányfoltokat betapasztani sosem sikerült igazán. De nem is kell tovább várni!

Adidas Predator 18+

A ragadozó mondhatni felzabálta az ACE Purecontrollt, aminek úgy tűnik, leáldozott. Viszont tökéletes volt arra, hogy a könnyített technológiát letesztelhessék, és végül beépítsék a Predatorba. Az új „Skystalker Pack” részeként indul útjára az új Predator-mánia, aminek a színvilágát az elkövetkező napokban érkező X és a Nemeziz is megkapja.

A Predator 18+ formavilágát a régi Predatorok ihlették, de modern köntösbe bújtatták, és a mai innovációkat és technológiákat is megkapta. Az adidas tehát hű filozófiájához, azaz a hagyományokra építkezve haladnak az újítások felé.

Adidas Predator 18+

Adidas Predator 18+

A ragadozó fekete, piros és arany színekben támad, hűen elődjéhez. Viszont a teljesen újragondolt dizájnon felül egyből szembetűnő a teljesen megújult Sockfit primeknit felsőrész, amit úgy terveztek, hogy természetesen kiterjedjen a láb formájára, és közben tökéletes támogatást és illeszkedést biztosítson. Alap állapotban teljesen fekete, ahogy a viselője belebújik, megjelennek a piros csíkok. Elég vad.

Adidas Predator 18+

Múltból a jövőbe

Amiről olyan híres lett a Predator, az az orr részen található irányító rendszer (melynek magyar vonatkozása is van, a feltaláló, Oroszi László találmánya volt), természetesen az új csukán is megtalálható, de nem úgy, mint a jól megszokott bordázat, hanem beépül a Controlskin-be. Ez a megoldás nem olyan látványos, mint elődjénél, de ez nem is a régi csuka, ez már egy új generáció.

Adidas Predator 18+

Adidas Predator 18+

A Purecut Laceless technológia, azaz a teljes fűző nélküli rendszer maximális felületi ellenállást biztosít, míg a Forged Knit integrált középső lábtartó szerkezete mediális és laterális stabilitást kölcsönöz a komplex mozgások támogatására. A poliamid rétegek frissített Controlframe-jét úgy tervezték, hogy stabilizálja a mozgást, és egy új, hibrid konfiguráció erősíti a forgást. Ha pedig ez a teljes technikai arzenál nem lenne elég, akkor a kényelemről a teljes hosszúságú Boost midsole gondoskodik.

Adidas Predator 18+

Adidas Predator 18+

A Predator DNS tehát tovább örökítődött egy olyan cipőbe, ami a jövő. Az ikonikus Predatort legendák viselték, legendás pillanatokat teremtve, ők, ahogy a cipő is, ma már a foci hall of fame-jéhez tartoznak. Az új Predatort pedig az új generációnak készítették, hogy ők is történelmet írhassanak egy legendás cipővel.

Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitic, Dybala, Mesut Özil és még sorolhatnánk azokat a játékosokat, akik hordani fogják ezt a csukát, és felejthetetlen pillanatokat okoznak majd a focipályán. Hamarosan itt a világbajnokság, és biztosak lehetünk benne, hogy legendás pillanatokat fognak okozni a játékosok az új Predatorban.

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×