adidas EQT Support ADV “Black Friday” – a sneakerbox.hu shopban!

Ahogy napjaink stílusikonja, Kanye West mondta: a fekete az új fekete. A szín talán soha nem volt ennyire népszerű, ez az oka annak, hogy az idei Black Friday alkalmából az adidas csapata egy speciális EQT pakkal örvendeztette meg a nagyérdeműt. A széria ékköve az idei év egyik sikermodellje az EQT Support ADV “Black Friday”, ami mától a sneakerbox.hu shopjában is elérhető! Részletek a tovább után!

adidas EQT Support ADV “Black Friday” - a sneakerbox.hu shopban!

adidas EQT Support ADV “Black Friday” – a sneakerbox.hu shopban!

EQT EQT EQT, AHOGY A CSÖVÖN KIFÉR

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az NMD mellett idén az EQT vonal fut eddig a legerősebben az adidasnál. Hétről hétre újabb színállások, Primeknit, BOOST variációk látnak napvilágot. A talán legtöbb lábon viszontlátott EQT Support ADV azonban nem árul zsákbamacskát. Igazi életérzés a benne krúzolás, melynek kényelméről az Ortholite betét és az EVA középtalp gondoskodik. Nyugodtan kijelenthető: a cipő jól bírja a változékony időjárást, abszolút alkalmas az urbánus tél viszontagságaira.

adidas EQT Support ADV “Black Friday” - a sneakerbox.hu shopban!

Nagyon forró!

LETISZTULTSÁG A KÖBÖN

A cipő fekete pénteki változata igazi kuriózumra sikeredett, letisztult textil mesh kevert borítása bármilyen szett kiváló eleme lehet. A felsőrészt színéből adódóan könnyű tisztíthatóság jellemzi, melynél a szellőzésre sem lehet panasz. Egyszerű, de nagyszerű!

adidas EQT Support ADV “Black Friday” - a sneakerbox.hu shopban!

A fekete az új fekete!

Hogy kinek ajánljuk? Azoknak az igazi sneakerheadeknek akik nem elégednek meg a basic színállásokkal és valami speciális, egyedi szériát szeretnének a lábukon tudni. A modell beszerezhető a sneakerbox.hu shopjából, azonban a darabszám vészesen limitált, nem érdemes lemaradni!

ADIDAS EQT SUPPORT ADV “Black Friday”

Cikkszám: BY9589
Színállás neve: Core Black/Core Black/Sub Green
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 39 990 Ft

Képforrásunk a cikkhez a blogrelated.com volt.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×