A bécsi Adidas NMD Human Race Trail raffle – VIDEÓ

Dablty újra Bécsben járt, hogy beszerezzen egy sneakert. Pontosan az Adidas NMD x Pharrel Williams Human Race Trailt. Hogy alakult a bécsi raffle ? Sikerült beszerezni a cipőt? Egy in store unboxing mellett mindezt megtudhatod ebből a cikkből és a videóból, katt a a továbbra!

Bécs – raffle – Human race

Nyár helyett ősz, camp helyett raffle és Kanye West helyett  Pharrel Williams. Ami nem változott, újra Bécsben állok sorba egy legendás designer Adidas cipőjéért. A raffle-k szabályait ismerhetjük a budapesti Bizánc cipőbolt dropjairól. Ez nem más, mint egy cipő sorsolási jog, amivel tehát esélyt kaphatunk szerencsés kiválasztottként, hogy ne  resellben kelljen magasabb árat egy ilyen valódi kincsért fizetni. Nézzetek bele, hisz sok érdekes dolog történt, és egy exkluzív raffle előtti unboxingot is láthattok a Solebox üzletében.

Bécs mellett Pozsonyban is sorakozott a Sneakerbox, az utolsó párokat vitték el a srácok. Dávid bloggerünk, aki a helyszínen volt, ezt mesélte: „Hideg volt, nehéz volt, de összességeben, nagy buli volt és gyorsan eltelt az idő.” Ha érdekel a Pozsonyi camp beszámoló kattints ide.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×