PHARRELL X ADIDAS NMD HU TRAIL – Campeltünk érte

Pharrell Williamsnek már nem egy kollaborációja volt az adidassal, a legutóbbi NMD Hu Trail megjelenésre mi is kiutaztunk Pozsonba, hogy sorba álljunk a nehezen beszerezhető cipőért. Részletek a tovább után!

Utazgatás, fagyoskodás

Péntek este huppantunk be az autóba Chris-szel, hogy megkezdjük utunkat a pozsonyi Footshop felé. Az utazásról most különösebb beszámolóval nem tudunk szolgálni, hiszen mind tudjuk, hogy Pozsony szinte a szomszédban van. 😀 A késő esti órákban érkeztünk meg a Čulenova utca 9 elé, és el is foglaltuk helyünket a sorban.

Azt meg kell mondjuk, hogy már az elején éreztük, hogy k*rva hideg lesz az éjszaka folyamán, és ebben nem is tévedtünk. Viszont a campelés a vártnál szerintem gyorsabban elmúlt, egyedül a reggeli órák voltak igazán fárasztóak és szenvedtetőek, amikor már karnyújtásnyira voltunk a cipőtől, mégis kint fagyoskodtunk a hidegben.

nmd hu trail

Kel fel a nap, hálózsákban és nagykabátban az emberek

Nyugati szituk

A sorban álló srácok szettjeit elnézve is voltak finomságok, mint amilyen a Supreme camo kabát, vagy az adidas x Pharrell Williams Hu Race NMD „Black Species”. Ugyan nem voltak olyan sokan, mint egy nyugati országban, viszont már itt is érezhető volt, hogy nagyobb az a bizonyos malacpersely, amiből kiveszik a sneakerre valót.

Pharrell x adidas NMD Hu Trail

nmd hu trail

A négy colorway

Magát a cipőt nem mutatnánk most be, ha nem olvastad el a már megjelent cikkünket róla, akkor itt megteheted! 😉 Azt azért elmondanánk, hogy a Footshopba is mind a négy színállás érkezett, azonban nagyon-nagyon limitált mennyiségben. A szokásos 1 pair/costumer alapon ment a dolog, azaz egy személy csak egy cipőt vehetett. Az érdekesség a sztorinkban, hogy pont mi voltunk azok, akiknek az utolsó párok jutottak, mégpedig az a két cw, amit a képen láthattok. 🙂

nmd hu trail+ 1 infó: Tomi aka Dablty is campelt a cipőért, csak ő a bécsi hidegben várakozott. Videó hamarosan!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×