RIN Stylecheck – német takeover

RIN-t még lehet, hogy nem ismeritek. A német rapper, aki jobban bánik az autotune-nal, mint Serena Williams a teniszütővel, és a koncertei energikusabbak, mint egy Norbi Update fogyó-tréning – és nem utolsósorban a divatban is toppon van. Katt a továbbra a RIN stylecheck-ért!

RIN - képforrás: Musikexpress

RIN – képforrás: Musikexpress

Már hallhattátok az egyik számát a bécsi campout videómban, de a kölni Sneakerness beszámolónkban is „feltűnik” 😉 Ő számomra egy zseni. Ahogy öltözködik, ahogy zenél és persze, amilyen a stílusa.

RIN még Németországban is „newcomer”-nek számít. Minden úgy kezdődött, hogy egy szintén zseniális német rapper, Shindy megosztotta egy Yung Hurn-nel közös számát, a ma már ikonikus „Bianco”-t. Ez 2016 májusában volt. Azóta függő vagyok. Be kell látnunk, hogy a mai világban már nem csak Amerikának vagy az amerikaiaknak van nagy szerepük. Gondoljunk itt akár Gosha Rubchinskiy esetére, az orosz dizájner, aki vilászerte sikeres. Vagy pedig a német rapkultúra. Van helye a német rapnek a tengerentúlon is. Na, de térjünk is rá a stílusra!

Hogyan öltözködik RIN?

RIN Outfit - képforrás: @rintintin___

RIN Outfit – képforrás: @rintintin___

RIN az összeállításaiban megtalálja az arany középutat. Attól függetlenül, hogy a leghypeoltabb ruhákat hordja, mégsem válik  egy túlextrázott hypebeastté. Nem húzza fel térdig az Off-White zoknit, nem hord maszkokat. Látszik nála, hogy a divatot művészetnek tekinti. Nem flexelni próbál, hanem a saját stílusával keveri a méregdrága ruhákat. Amit én például imádok, hogy hagyja lelógni a nadrágszárát, bármilyen hosszú is az. Nincs pinroll, nem tűri a nadrágot a zokniba.

A fenti képen két ruhadarab tűnik ki: egy Nike x Off-White Blazer-t hord, és egy Supreme felsőt.

One Star for a star

RIN Outfit: forrás: @rintintin___ (Instagram)

RIN Outfit: forrás: @rintintin___ (Instagram)

A RIN stylecheck-em második outfitjéhez értünk. A fekete Converse One Star (amiért mellesleg rajong, több outfitjéhez hordja, pont ahogy én is), a piros Gucci melegítő, a betűrt Nike póló és a sok lánc és gyűrű egy furcsán balkán feelinget ad át. Ami szerintem zseniális.

Fila – Gosha – Marlboro Gold

Biztos nem RIN lesz a kiskorú rajongók anyukáinak kedvence, de bizony RIN-nél az egyik legfontosabb detail az a cigaretta. Pontosabban a Marlboro Gold egy karizmatikus füstfelhővel. Nagyon jól kiegészíti ezt a Fila x Gosha Rubshinskiy pulcsi, az arany/ezüst láncok, gyűrűk és karkötők. A szokatlan sötétített üvegű szemüveg még hozzátesz ehhez a balkán feelinghez, amiről már az előbb is beszéltem.

Fila -Gosha - Marlboro - képforrás: 16Bars

Fila -Gosha – Marlboro – képforrás: 16Bars

Összegezve

RIN őrületes, zenében is, stílusban is. Remélem, hogy ezután a cikk után itthon is sokakat inspirál majd a német rapper stílusa. Pont, mint ahogy Németországban történt.

RIN the genius - kép/gifforrás: KanyeToThe.com

RIN the genius – kép/gifforrás: KanyeToThe.com

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×