Szeretek nyitott szemmel járni a világban, épp ezért sokszor keresem a kevésbé ismert márkákat streetwear és sneaker témában egyaránt. Ehhez nagy segítséget nyújt számomra a Reddit egy pár specifikus topicja (cikk erről majd később), és épp egy ilyen kalandozás során találtam rá a Kanadai illetőségű Nova Supply-ra. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt a továbbra!

Nova Supply
Nova Supply

Mostanság a minimalistább stílust próbálom követni öltözködés terén, hogy inkább a sneakernek adjak teret, épp ezért is tetszett meg a Nova Supply legfrissebb kollekciója. Általánosságban azt érdemes tudni a márkáról, hogy az egész  mindössze egyetlen ember odaadó munkájának köszönhető, erről részletesebben majd egy következő cikkben mesélnék, most lássuk inkább a ruhadarabokat.

Férfi és Női darabok egyaránt megtalálhatóak
Férfi és Női darabok egyaránt megtalálhatóak

Cut and Sew

Igazából nem kell semmi bonyolult dologra gondolni a kollekció esetében, a szépsége épp az egyszerűségében rejlik. Mindegyik darab egyedileg és kézzel készül, rendkívüli odaadással és figyelemmel. A termékpalettára nem lehet panaszunk, ugyanis a basic póló mellett különböző stílusú pulóverek, nadrágok és kabát, valamint még fürdőruha is megtalálható a kínálatban.

A Mester munka közben
A Mester munka közben

Anyaghasználatot tekintve a minőségre van helyezve a hangsúly. Minden stílusú darabhoz külön-külön lett kiválasztva a legjobb textília, mely meghálálja a gondoskodást és odafigyelést.

"DETAILS"
“DETAILS”

Nekem nagyon tetszik, hogy minden darabon látszik a kétkezi munka, és még a mai világban is lehet valami egyedit és maradandót alkotni, hogy nem áll az ember mögött valamely nagyobb cég.

Cloud Hoodie
Cloud Hoodie
Red Dragon
Red Dragon

Ha felkeltette az érdeklődésedet a brand, katt ide: Nova Supply