Top 5 mennyasszony sneaker

Minden lányban ott él a hercegkisasszony, akit gyerekkorban könnyen, felnőtt(ebb) korban csak jeles alkalmakkor hoz elő. Ilyen alkalom egy esküvő, amikor minden fodros, minden fantasztikus és minden elegáns. De miért kellene magasnak, kényelmetlennek és klasszikusnak is lennie? Nézd meg válogatásunkat: itt egy lista, hogy szerintünk mi a legmenőbb menyasszonyi sneaker! Írd meg a Te kedvenced! (Urak, meneküljetek!)

Forrás:Pinterest

Ohh, azt hiszem itt meg is állhatnánk! A fent felsoroltak tökéletesen illenek, erre a mutatósan ízléses „crockira”, de azért hiszem, hogy csak tudunk valami csinos darabbal/darabokkal is szolgálni Neked!

Hölgyeim! Ekrü tüllöket bekötni!

Előtte azonban egy rövid történet:
Akkortájt kerültem a sneakerbox.hu-hoz, mint blogger, amikor a kis csimótámon, az esküvőkről szóló könyvemen dolgoztam. Már akkor elhatároztam, hogy egyszer írok egy ilyen bejegyzést, amiben összegyűjtöm, hogy milyen szerintem menő menyasszonyi lábbelik lehetnek – még – egy esküvőn. Mostanáig kellett ezzel várnom, de hogy miért, az majd a cikk végén kiderül. Most már tényleg jöjjön a lista!

1. A kis „pöttyös”

A kis pöttyös menyasszonyi Converse (Forrás:Pinterest)

A kis pöttyös menyasszonyi Converse (Forrás:Pinterest)

A Converse modelljeire megannyi példát lehet találni, ha az ember a megfelelő kereső szavakat üti be. Nekem a kedvencem a színes esküvői csukák, de ez a pöttyös azért kapta meg a helyét a listán, mert pont annyira bohókás, de mégis harmónikus bármely (???) ruhához, hogy az kihangsúlyozza a bohókás jellemed. Egy kis piros azért, majd nem árt mellé valahol elrejtve. Ráadásul ennek köszönhető, hogy éjfél után is hordhatod menyecskeként.

2. A kis „sportos”

Sportos menyecskéknek (Forrás:Pinterest)

Sportos menyecskéknek (Forrás:Pinterest)

Focista feleségeknek, NB I-ben szurkoló férjüket rajongásig szerető aráknak ez alap szett. A Puma modelljében ráadásul nem lehet kifogás, hogy „majd leszakad a lábad” a menyasszonytáncnál.

3. A kis „aranyos”

Aranyos párocska! (Forrás: Huffington Post)

Aranyos párocska! (Forrás: Huffington Post)

Na, ez így összhang! A cipő, amire a legfurkálóbb tekintetű ötödik ágon meghívott rokon is elismerően csettint nyelvével – a sültestál után. Ekkor kétség sem fér hozzá, hogy megvetted őket, elájultak és máris azon agyalnak, hogy csempésszenek még egy tízezressel többet a már otthon lezárt borítékba. Egy Air Jordan erre is képes! Ráadásul ehhez tartozik még egy kép is.

Jumpgroom és Jumpbride (Forrás:Wateweddings)

Jumpgroom és Jumpbride (Forrás:Wateweddings)

Hát nem csodálatos?

4. A kis „elegáns”

Kis elegáns (Forrás: Brilliant)

Kis elegáns (Forrás: Brilliant)

Az adidas minden helyzetben megfelelő lehet. Nézd azonban ezt a Superstart mennyire illeszkedik erre a képre. Szinte sikolt azért, hogy szétszakadjon a figyelmed és kapkod a fejed a menyasszony tündéri arca és a cipője között. Csak azt magyarázza még el nekem valaki, hogy egy ilyen szetthez miért kell egy ilyen csúúúnya, zöld zselé lakkot választani a körmére.

Viszont, ha már itt tartunk engedjetek meg egy „házon belüli” kitérőt. A hétvégén tartotta egyik bloggerünk, Kbálint az esküvőjét, és habár még exkluzív képekkel nem tudunk szolgálni, de annyit elárult, hogy felesége éjfél után az edző cipős buliban egy  Triple White Ultra Boost X-ben volt.

kbálint bloggerünk és Eszti (Fotó: Söjtöry Szabi - BowTie Weddings)

kbálint bloggerünk és Eszti (Fotó: Söjtöry Szabi – BowTie Weddings)

5. A kis „kedves”

Az elején emlegettem, hogy miért vártam eddig, hogy megírjam ezt a bejegyzést. „Minden szentnek maga felé” ugye, de ilyenkor egy férfi a kedvesére büszke leginkább. Szóval történt, hogy a feleségemmel szeptember első napján tartottuk az esküvőnket és mi a közös kedvencünkben egy-egy Vans-ben partiztunk. Lillafüredre viszont már teljes egészében ebben mentünk fotózkodni.

Ákos és Heni (Fotó: Janics Attila)

Ákos és Heni (Fotó: Janics Attila)

Eddig a listánk, amihez természetesen nagyon várjuk a te észrevételedet, tippedet is, hogy mit hagytunk ki, de még jobban a saját fotókat, ha esetleg a te, a tesódék, szüleid, nagyszüleid esküvője egy ilyen menő lépőben lett volna.

Menyasszony sneaker feladvány!

Mi van ennek a ultra laza menyasszonynak a lábán?

Szerinted mi van a menyasszony lábán? (Forrás: mpora.com)

Szerinted mi van a menyasszony lábán? (Forrás: mpora.com)

UPDATE:

Egy héttel a bejegyzés után jött egy levél Bartha Sanyától, amiben képeket is küldött az ő esküvői csodáikról.

Sziasztok!
…Oldschool sneakerhead vagyok. Cirka 1988-ban kezdődött a sportcipők iránti rajongás. Így adta magát, hogy ha egyszer megnősülök, készüljön a jeles napra valami egyedi lépő. Az ihletet az általatok is bemutatott Jordan adta. A kivitelezést Kiss Csabi – Dent Kicks Custom –  valósította meg.

Sok boldogságot Sanyának és Barbinak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×