Az új generációs téli bakancs: adidas Originals AF 1.3

Az adidas egy elképesztő húzással elkészítette a legújabb generációs sport bakancsokat. Fogadjátok szeretettel az Adidas Originals AF 1.3-at és a kistesóját az 1.4-et. Ha szeretnél többet megtudni róla, esetleg azt, hogy hol és mikor tudod beszerezni, akkor kattints a továbbra.

Adidas Originals AF 1.3

Adidas Originals AF 1.3

Egy bakancs, ami túlnőtt magán és talán a „nagyon magas szárú sportcipő” kifejezés jobban is illik rá. Ez az adidas Originals AF 1.3 PK, ami új szintre emeli a téli viseletet. A viselője számára egyszerre nyújtja a sportos kényelmet és a bakancsokra jellemző védelmet a fagyos idő ellen. A felső rész megkapta a ruganyos, de annál erősebb primeknit szálakat, extra vízálló bevonattal. A talpa különleges bordázatának köszönhetően csúszkálni a legjegesebb úton sem fogunk, bár hegymászásra azért valami komolyabbat ajánlanék.

Adidas Originals AF 1.3

Az első on feet kell eszméletlen extra lett

Azoknak akik nem hívei a magasított lepőknek, de szeretnék a modell adta kényelmet mégis magukénak tekinteni, azok számára ott az 1.4-es verzió, ami minden tulajdonságát magával hordozza az 1.3-nak csak alacsony szárú kivitelben.

Adidas Originals AF 1.4

Adidas Originals AF 1.4

Hivatalos megjelenés mindkét modell számára 2017. október 19-én volt, tehát akinek már kezd fázni a lába ebben a csodás magyarországi időjárásban, annak érdemes minél hamarabb beszereznie egyet a cipős szekrénybe, már ha szeretnél ennyit fizetni érte. A magasított AF 1.3-at 200 dollárért vagyis mintegy 60 ezer forintért vesztegetik, míg az alacsonyabb AF 1.4 ,,csak” 160 dollár, vagyis megközelítőleg 48 ezer forint. Mindenesetre valószínűleg ez lesz a tél legnagyobb szenzációja. Habár számomra is kicsit furán néz ki, az on feet képek nagyon meggyőztek. 🙂

Adidas Originals AF 1.3

Adidas Originals AF 1.3

ADIDAS ORIGINALS AF 1.3 & 1.4

Ár: 200 dollár (~60 ezer Ft) , 160 dollár (~ 48 ezer Ft)

Megjelenés: 2017.október 19.

Szín: Black or White

Adidas Originals AF 1.3 & 1.4

Adidas Originals AF 1.3 & 1.4

Kép- és hírforrásunk a SneakerNews volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.
×