Air Jordan 32 – Új taggal bővül a Jordan számozott szériája

Már nem kell sokat várnunk, hogy kezünkbe foghassuk az új Air Jordan 32-est, amely több momentumban is elődjét, a Retro 2-est eleveníti fel. Talán azt is mondhatnánk, hogy a második Jordan modell előre utazott a jövőbe és eközben megújult. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattintsa továbbra!

Air Jordan 32 “Bred” és “Rossa Corsa”

Air Jordan 32 “Bred” és “Rossa Corsa”

Padawan cikk

Ezt a cikket Adrián még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Retro láz

A Nike mostanában hatalmas hangsúlyt fektet a régebbi darabok újragondolására vagy újra kiadására. A tavalyi év végén megjelenő 31-es Jordan is ennek a vonalnak részese, de mégis különleges, hiszen nemcsak egy új CW-t terveztek, vagy kisebb technikai változtatásokat eszközöltek az 1-es modellen, hanem újragondolták, mégis legfőbb ismertető jeleit megtartották. Azt is mondhatjuk, hogy átültették a jól ismert lépőt 1985-ből 2016-ba.

Air Jordan 31 "Black Toe"

Air Jordan 31 „Black Toe”

Air Jordan 32

Hasonló elven készült el a 32-es is, amely a Jordan 2 Retro újragondolt hasonmása. Hiszen mai szemmel a 2-es sokkal inkább utcai cipő, mint pályára való darab, viszont a 32-es a mai kornak megfelelő kosaras cipő formát öltött. Ki tudja, lehet 30 év elteltével ez is inkább street fashion darab lesz, mint hogy sem kosárlabda cipő.

Air Jordan 32 "Bred" és Air Jordan 2 Retro "Alternate"

Air Jordan 32 „Bred” és Air Jordan 2 Retro „Alternate”

Rosso Corsa

A cipő elérhető lesz alacsony és magas szárú változatban is. Ezek közül a „Rosso Corsa” elnevezést kapott magas szárú modell jelent meg leghamarabb, szeptember 23-án, 185 dolláros áron. Valószínűleg Magyarországon pár napos csúszással kerül majd a polcokra. Ez a lépő a mai kor elvárásainak eleget téve Flyknit felsőrésszel rendelkezik, amelyet Flywire szálak szőnek át, még az oldalsó elem ebben az esetben velúr bőr. A cipő sarkánál megtalálható a 2-ről már jól ismert bordázott díszelem, illetve nyelvén a régi Air Jordan logó kapott helyet. Viszont ezen a cipőn a Jumpman logó is fellelhető, míg a 2-en nem.

Air Jordan 32 “Rossa Corsa”

Air Jordan 32 “Rossa Corsa”

Bred

A következő megjelenés október 18-án lesz, ekkor érkezik a talán legjobban várt Bred modell, amelyből ezúttal Low változatot is kapunk. A Rosso Corsával szemben ezen kígyóbőr textúrájú oldalelem található. Persze ez nem véletlen, mint ahogy a színválasztás sem, hiszen ez nem más, mint a 2-es azt hiszem egyik leghíresebb színösszeállításának, az Alternate 87-nek 2017-es változata.

Air Jordan 32 “Bred”

Air Jordan 32 “Bred”

Az alacsony szárú viszont néhol színben eltér a magas szárú változattól. Egyébként a magas szintén 185$-os áron jelenik meg, viszont az alacsonyért csak 160$-t fognak elkérni. Kíváncsian várjuk, hogy méltó utódja lesz-e a Retro 2-esnek!

Air Jordan 32 “Bred” Low

Air Jordan 32 “Bred” Low

Hír és képforrás: sneakernews.com

Ocsenás Adrián

Nálam minden a rappel kezdődött, majd jött a kosarazás és a sneakerek... Mára az időm nagy részét ezek töltik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×