Damian Lillard signature cipővonala eddig sem követte az aktuális cipőtrendeket. Szerencsére ez az adidas Dame 4 esetén sem változott. Hogy a háromcsíkos márka tud-e Boost és Primeknit nélkül jó cipőt csinálni? A tovább után kiderül!

adidas_dame4_1
adidas Dame 4 Rip City

Nem egy megszokott sziluett

Damian Lillard cipői mindig is a letisztult egyszerűséget képviselték megfizethető áron. A széria folyamatosan fejlődik, de szerencsére alapvető erényeit továbbra sem vesztette el. A design nálam továbbra is nyerő. Nem egy megszokott sziluettel van dolgunk.

adidas_dame4_2
Egyedi fűzőrendszer és sziluett

Boost helyett Bounce

Itt bizony nem lesz Primeknit és Boost. A felsőrész hálós anyagból, míg a talp Bounce technológiával készül. Egyediséget a fűzőrendszer és a talp kialakítása – ami zenehullámra emlékeztet, utalva Lillard rapper karrierjére – ad a Dame 4-nek.

adidas_dame4_3
Hanghullámokra emlékeztető talpmintázat

Olcsón, egyelőre 2 színben

A 115 dolláros cipő két színben debütált: a “Rip City” Lillard csapata, a Portland Trailblazers előtt hajt fejet, míg az “Un-Dyed” a környezettudatos magatartásra igyekszik felhívni a figyelmet. Legalábbis a marketing szöveg alapján. Szerintem csak szimplán jól néz ki.

adidas_dame4_4
adidas Dame 4 Un-Dyed

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.