Bestia a pályán – New Balance Limited Edition Furon Flare 3.0

Nem csak a sneakerek világában találunk különleges cipőket, hanem a sport területén is. A New Balance komolyan gondolja, hogy a streetwear sikerek után a focipályán is nagyot alkosson. Pár csapat szponzorálása után egyre jobb és jobb cipőket dobnak piacra, a legutóbbi a Limited Edition Furon Flare 3.0. Részletek a Tovább után.

New Balance Limited Edition Furon Flare 3.0

A New Balance foci szekciója, az NB Football nemrég mutatta be legújabb, Limited Edition csukáját a Furon Flare 3.0-t. A Visaro 2.0 Vante után a Furon 3.0 rövid időn belül a második limitált kiadású cipőjük. Ismét az NB grafikai és esztétikai sokoldalúságának bizonyítéka ez a merész színekben és formavilággal rendelkező csuka.

New Balance Limited Edition Furon Flare 3.0

A Visaro Vante 2.0 is a professzionális színtéren szerepelt, mivel a olyan játékosok viselik, mint  Yohann Cabaye és Aaron Ramsey. A Furon 3.0 Flare pedig követni fogja, mivel olyan játékosok lábán debütál, mint az Evertonban szereplő Kevin Mirallas és Sevilla sztárja, Jesus Navas.

Technikailag tökéletes

TPU / poliészter hálóból készült felsőrésze a kirobbanó erőt és labdaérzékelést biztosít. Úgy lett kialakítva, hogy a Fantom Fit szelektív eljárással nagyobb tartósságot, szerkezetet és támogatást biztosítson a láb körül, a REVlite pedig biztosítja a gyorsítómozgásokat és a párnázást.

New Balance Limited Edition Furon Flare 3.0

Egy kis unboxing video a Prodirectselectnek köszönhetően, vessetek rá egy pillantást:

És egy kis Furon 3.0 teszt:

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×