Nike x Rapcity: NBA cuccok a láthatáron!

Szeptember 29-én megérkeztek hazánkba a legújabb Nike által gyártott NBA mezek, melegítők és minden egyéb finomság, amik egy gyűjtő vagy fan szekrényéből sem hiányozhatnak. A Rapcity meghívásából Budapesten jártam, ahol elsők között csodálhattam meg az új cuccokat. Ha kíváncsiak vagytok a beszámolóra, akkor kattintsatok a továbbra!

Rapcity NBA Store Check

Legújabb Pistons mez azonnal megragadta a szemeket

Bemutató

Szeptember 29-én, egy pénteki reggelen útra keltem, ugyanis a blogunk meghívást kapott a Rapcity csapatától, hogy elsők között mutassák meg a legújabb Nike x NBA mezeket, melegítőket és pólókat. A bemutató jó hangulatban telt és jó pár kép készült. Körbefogdostam mindent, amit csak értem, és nem csalódtam. A Nike nagyot alkotott. Lássuk hát a képeket!

Rapcity NBA Store Check

Rapcity NBA Store Check

Anyaghasználat

A mezek anyaga elképesztően finom és kényelmes. Ráadásul az új NFC chipet is teszteltük, ami összeköti a mez viselőjét a játékossal. A Nike betartotta, amit ígért: 20%-kal könnyebb mez, 20%-kal nagyobb nedvszívással, ráadásul tökéletesen illeszkedik a viselőjéhez.

Rapcity NBA Store Check

Rapcity NBA Store Check

Extra darabok

A sima szurkolói pólók mellett hasonló extrább viselet is megtalálható a készletben. Ez egy Golden State Warriors hosszított póló, aki jobban szereti a rapper stílust. Viszont sokkal jobb anyaguk van, mint a sima szurkolói pólónak.

Rapcity NBA Store Check

Warriors hosszított szurkolói mez.

Hátul természetesen egyértelműsítve, hogy kinek is szurkol az ember.

Rapcity NBA Store Check

Gatorade mindenhol, mert a sztárok is ezt isszák 😉

NBA 2K18 challenge

A Rapcity külön játéka volt, hogy aki meg tudja verni a boltban dolgozókat NBA 2K18-ban, az bekerül egy kalapba, amiből kisorsolják azt a szerencsést, aki a képen látható egyedi NBA-s AF1-et vihette magával.

Rapcity NBA Store Check

Hyperdunk 2017 low

Természetesen nem bírtam ki, és egy gyors sneaker check-et is csináltam. 🙂

Rapcity NBA Store Check

Air Jordan 1 Retro High

Köszönet a meghívásért a Rapcity-nek, én nagyon élveztem a bemutatót!

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×