2018-ban visszatér egy nagy klasszikus, a DaDa Spinners! Régebben az NBA nem volt ennyire túlszabályozva és keményebb gyerekek pattogtattak a parkettán. Dress code hiányában egyes játékosok bármelyik gangster rap klipben megállták volna a helyüket. Ezen korszak ikonja volt a forgó felnivel rendelkező Dada Spinners! Részletek a megjelenésről a tovább után!

dada_spinners_1
DaDa Spinners – forgó felnivel

Latrell Sprewell signature cipője

Ami a kisgyerekeknek a villogós cipő volt a 90-es években, az a nagyobb fiúknak a DaDa Spinners. Legalábbis pár évvel később, hiszen a becsületes nevén DaDa Supreme Spinner – nem, nem az a Supreme – 2001-ben debütált Latrell Sprewell signature cipőjeként.

dada_spinners_2
Az új évezred előszele?

PIMP my sneaker

Az autó átalakítás világkorát élte akkoriban – a jó kis PIMP my ride-ok ugyebár –, és Spree is lelkes átalakító volt. Így mikor elkezdett együtt dolgozni a DaDa-val saját cipőjén bedobta az ötletet, hogy tudnának-e forgó felnit tenni rá. A tervezők megoldották, a többi pedig ahogy mondani szokták már történelem.

A bejelentés

Latrell Sprewell Twitteren dobta be, hogy lehet hamarosan visszatér a Spinner. Sokáig nem tartotta lélegzet visszafojtott állapotban a sneakerheadeket: fél órával később bejelentette, 2018-ban újra piacra kerül a DaDa Spinners, amit a Slam Online beválasztott az elmúlt 20 év 20 legjobb cipője közé! Kedvenc játékosom, Kevin Garnett korábban be is jelentkezett egy US15-ösre.

dada_spinners_3
Hamarosan érkezik