Adidas Tubular Shadow a shopban!

Az adidas család Tubular szériája már pár modellt megért az idők során, különlegessége mégis abban rejlik, hogy mindig képesek voltak valami újat kitalálni, ami által egy elég széles sneaker kedvelő réteget le tudtak fedni. Példának okáért ha valaki a masszívabb tartású, kicsit kosaras beütésű modelleket kedveli, akkor bátran bepróbálhatja a Tubular X-et, viszont ha a lazább stílust részesíti előnyben, akkor épp neki szól jelen alanyunk is, a Tubular Shadow. Katt a továbbra!

Adidas Tubular Shadow - piros és kék kombó

Adidas Tubular Shadow – piros és kék kombó

Majdnem futásra tervezve

A cipő formavilágát egy ’93-as megjelenésű adidas futócipő ihlette, melyet a designerek a mai kor technológiájával és anyaghasználatával tették az egyik legközkedveltebb utcai cipőjévé a márka keretein belül. Anyaghasználatot tekintve nem lehet okunk panaszra, mivel a textil felsőrész a bőrrel mixelve kellő rugalmasságot és szellőzést biztosít viselőjének, a bokarészt viszont teljes egészében bőrből készítették el a tartósság és merevítést szem előtt tartva.

Az átlagostól eltérő fűzőrész

Az átlagostól eltérő fűzőrész

A sneaker fűzőrésze megérdemel egy gondolatot, mivel ahelyett, hogy a szokásosnak mondható befűzöm/átfűzöm vonalat követték volna, inkább kis hurkokat tettek a felsőrészre, amin átfűzve a cipőfűzőt ovális alakot kapunk eredményül. A midsole letisztult vonalvezetését csak az enyhén bordázott talprész töri meg, ami így egy keretbe foglalja a cipőt. A nyelv felső részén, illetve a sneaker sarokrészén az elmaradhatatlan Originals logó foglal helyet. A sziluett sikerességét többek között annak is köszönheti, hogy az adidas háza táján a designerek átvettek egy-két ötletet a márka egyik zászlóshajójától, a YEEZY vonal 350-es szériájától.

Az enyhén bordázott talprész

Az enyhén bordázott talprész

Adidas Tubular Shadow – Blue (BY3572)

A kék az a szín, aminél a lehetőségek széles skáláját találjuk kombinálás terén. Ha csak nem valami nagyon extrém színű nadrágot szeretnétek felvenni, akkor bátran letehetitek a voksotokat a kék színállás mellett, amivel egy minden igényt kielégítő sneakert tudhattok magatoknak.

Az elmaradhatatlan adidas logó a nyelven

Az elmaradhatatlan adidas logó a nyelven

adidas kód: BY3572
Színállás neve:
 Tech Ink / Tech Ink / Crystal White
ár: 29.990Ft
elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Adidas Tubular Shadow – Burgundy (BY3571)

A Burgundy, vagy leegyszerűsítve vörös színálláshoz már egy kicsit merészebbnek kell lenni, mivel ez a szín biztos, hogy rögtön magával ragadja a járókelők szemét. A nyár hangulatát idéző cipő üde színfolt lehet még ebben a kora őszi időszakban is.

Pirosba foglalva

Pirosba foglalva

adidas kód: BY3571
Színállás neve: Collegiate Burgundy/Collegiate Burgundy/Crystal White
ár: 29.990Ft
elérhetőség: sneakerbox.hu shop

 

 

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×