Yeezy 350 v2 „Zebra” unboxing videó

Most Pécs mellé, Vasasra utaztam, hogy kibontsam nektek kamera előtt a Zebra Yeezy-met. Persze nem ok nélkül Vasason lett unboxingolva a cipő, egy igazán inspiráló történet áll mögötte, amit érdemes meghallgatni. Érdekel? Kattints a továbbra, persze a cikkben megtalálható az unboxing videó is, sok érdekes facttel és mítosszal. Csekkoljátok a Yeezy 350 v2 Zebra unboxing videómat!

A cipő beszerzése

Ha a cipő beszerzése érdekel, akkor katt ide, mert arról is készült videó, szintén nem akárhol – Bécsben.

Miért Vasas?

Na, de miért is Vasas? Pár hete írt nekem egy srác Facebook-on és elmesélte, hogy már hány éve, ennek a füstölőnek a felújitása az álma és, hogy már milyen rég dolgozik rajta. A nagypapája bányász volt, és ebben az épületben füstölték a húst a dolgozó emberek. Persze, rögtön segíteni akartam, már amennyire én tudtam. Kitaláltam, hogy nála csinálom meg a Yeezy-m unboxingját, hogy minél több emberhez eljusson a terve híre, hátha segít neki valaki. Az épületben szuper hangulatos unboxingot lehetett csinálni. Ez hát a háttérsztori.

Yeezy 350 v2 Zebra unboxing by Dablty

A videó tele van érdekes, akár kevésbé ismert factekkel, teóriákkal. Fogadjátok szeretettel a Yeezy 350 v2 „Zebra” unboxing -omat. Nektek, hogy tetszik?

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×