UB minden időjárási körülményre – adidas Ultra Boost All-Terrain

Egyesekben talán már visszatetszést kelt az Ultra Boost minden téren való nyomatása a háromcsíkos márka részéről. Én, mint nagyon elégedett használója a cipőnek, azonban inkább örülök a széles választási lehetőségnek. A legújabb modellt a hidegebb évszakokra és a rosszabb időjárási körülményekre készítették fel. A tovább után az adidas Ultra Boost All-Terrain lépőről olvashattok!

adidas_ultraboost_allterrain_1

adidas Ultra Boost és Ultra Boost X a hidegebb évszakokra

Itt van az ősz, itt van újra

A hőmérsékletben már érezhetően beköszöntött az ősz, de az edzés ilyenkor sem állhat le. Sőt, egyeseknek ilyenkor kezdődik igazán! Az adidas mérnőkei rájuk – a brand vezetői meg nyilván az extra haszonra – gondoltak, mikor kicsit felturbózták egyik legnépszerűbb futócipőjüket, az Ultra Boostot.

adidas_ultraboost_allterrain_2

Ultra Boost felturbózva

Készen áll az extra kihívásokra

Az adidas Ultra Boost All-Terrain ellenáll a ráfröccsenő víznek, sárnak. A magasított felsőrész azoknak is megvédi az ízületeit, akik télen is ragaszkodnak a titokzoknihoz. Illetve a talp mintázata agresszívebbnek tűnik – erről egyelőre nem láthattunk megfelelő fényképet.

adidas_ultraboost_allterrain_3

Jöhet bármilyen terep

A hölgyekre is gondoltak

A hölgyek nagy örömére az Ultra Boost X is megkapja az All-Terrain változatot. Színválasztékban azonban az urak örülhetnek jobban: ők 6, míg a szebbik nem képviselői 2 színösszeállítás közül választhatnak. Elvileg szeptember 21-től elérhetőek az új modellek, az árazás azonban már nem túl baráti – 220 dollár… Nekem már csak egy kérdésem maradt: mikor jön a stabil változat? 🙂

adidas_ultraboostx_allterrain

adidas Ultra Boost X All-Terrain

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×