Régen Lil Yachtynak csak kamu Jordanre futotta

Trash Alert! Lil Yachty nemrég vallotta be a Complexnek, hogy az első pár Jordan lépője egy kamu „full black & purple” Air Jordan 7-es volt. Ugyan Lil Boat sem tudta, hogy ilyen színállásban nem létezik ilyen cipő, de később neki is be kellett látnia, hogy az a pár bizony sajnos nem a legit példányok közé tartozott. Mostanában valószínű, hogy Yachtynak már inkább azzal van problémája, milyen ritka darabokat szerezzen be, ha éppen cipővadászaton van! Ha checkolnád a trashkirály rövid interjúval egybekötött, Complexes videóját, akkor katt a továbbra!

Padawan cikk

Ezt a cikket Ákos írta, aki ekkor még padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Lil Yachty Ugly Face

Lil Yachty Ugly Face

Lil Yachty Sneaker Shopping a Complex-szel

A fiatal rapper nemrég látogatott el a los angelesi Flight Club üzletébe és a Complex videós csapat is elkísérte. Az üzletben válogatás közben  többek közt beszélt arról a bizonyos kamu Jordan VII-eséről. Na meg arról is, hogy hol szerezte be a 2001-es Jordan 1-es modelljeit, (amik jelenleg 800 és 2000 $ között kóstálnak). Az is szóba került, hogy kik inspirálták őt karrierje kezdetén. A videóban megtudhatjuk, hogy 2017-ben mi számít menőnek nála és azt is, hogy nem csak a megszokott Nike, Jordan és Adidas márkák közt szokott válogatni, ha sneaker vásárlásra kerül a sor!

Lil Yachty Fake Air Jordan 7-ese

Lil Yachty Fake Air Jordan 7-ese

RD kiemeli azt is, hogy nagy LeBron fan és megtudjuk, hogy Lonzo, LiAngelo és LiMelo után, saját bevallása szerint, ő a negyedik Big Baller tesó. Összességében mindenki, aki kedveli a gummy bump trap atyát, annak ajánlani tudom a videót!

Kép és hírforrásunk a Complex volt.

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×