Supreme x Stone Island SS 2017 – a negyedik

A legendás gördeszkás márka összeállt az óriási kultúrával rendelkező olasz branddel, mely idén meglepetészerűen futott be a streetwear világában. Ez már a negyedik Supreme x Stone Island SS 2017, csak most persze más évszakra tervezve. Nemrég új képek tűntek a fel a ruhadarabokról! Nekem még mindig kérdeses, hogy egy márka amit még a szüleink hordhattak, hogyan tudott összejönni a Supreme márkával. A lényeg viszont, hogy katt a továbbra, mert a kollekció hot és a sztori érdekes és még leakelt képeket is találsz a cikkben!

Supreme x Stone Island SS 2017 - képforrás: Highsnobiety

Supreme x Stone Island SS 2017 – Kép: Highsnobiety

A kollekció

A jelenlegi képek szerint az összeállítás nagy része “floral”, magyarul “virágmintás” lesz. Bár még nem látott sok információ napvilágot, mégis a legtöbben a megjelenést már novemberre jósolják, sőt voltak, akik azt állították, hogy még ezen a héten droppol a kollekció. Ebben részben olyanok voltak, akik korábban már szolgáltak helytálló belsős információval. Erre az időpontra már sajnos alacsony az esély.

Erre a hétre már bejelentették hivatalosan az Supreme x Air Force 2 droppolását, én pedig kétlem, hogy csak egy nappal előbb jelentenének be egy ilyen nagy méretű kollabot. Még komolyabb leakek sem tűntek fel az Instagramon, pedig ilyenkor már sokszor a teljes piece-ek árakkal együtt járják a világhálót. Tehát az én tippem november.

Supreme x Stone Island SS 2017 - képforrás: @thesupremesaint (twitter)Supreme x Stone Island SS 2017 – képforrás: @thesupremesaint (twitter)

Stone Island? Stone Island!

Számomra nagyon is rejtélyes, hogy mi történt hirtelen az utóbbi két-három évben a Stone Island nevezetű márkával. Sosem volt egy igazán hypeolt brand, de hirtelen egy szinten van nálunk fiataloknál a bogós márkával. Ha őszinte vagyok, akkor bevallom, hogy az anyukám a SneakerCon-on Londonban nem is értette, hogy miért hordják ennyien azt a különleges régi márkát, amit ő ifjúkorából ismer. Egy dolgot tehát le szeretnék szögezni: a Stone Island nem csak egy sima hypeolt streetwear márka.

Egy biztos, én összekaparom a zsebpénzemet, hogy legalább egy pólót vagy egy sapkát tudjak szerezni ezen a nevezetes novemberi(?) dropon, és ha tényleg floral lesz a fő témája a kollabnak, akkor nekem csak a kedvenceim közé kerülhet. Persze magas árakat várhatunk már retailben és a hype is óriási lesz. Megjelenni valószínüleg a weboldalon és a Stone Island flagship store-okban fog. Mindenkinek, aki coppol, sok szerencsét kívánok!

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."
×