Asics x Sneakerness GEL-Lyte V „Passport” – európai utazás

Az Asics híres arról, hogy jobbnál jobb kollaborációkat dob piacra, és ez most sincs másképp: ezúttal a híres Sneakerness európai „cipőfesztivállal” szövetkeztek, hogy körbeutazzák Európát 😀 Részletek az Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport lépőről a tovább után!

Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport

Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport – kérném az útleveleket!

Asics és az egyik legnagyobb európai sneaker rendezvény

A Sneakerness európa szerte ismert rendezvény, amelynek több állomása is van egy évben, mint például Köln, Moszkva, Párizs, Amsterdam és így tovább. Jelentős szerepet játszik az európai sneaker iparban, hiszen a legkomolyabb márkák, boltok, resellerek, customizerek jellenek meg évről évre.

Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport

Vannak cipők dögivel 😀

A GEL-Lyte V Passport-ról

Amikor a két csapat összefogott, az alapötletük az európai útlevél volt. Szinte kivétel nélkül minden EU útlevélnek vörös borítása van arany nyomattal, és ezt a két színt vitték fel az ikonikus Gel-Lyte V-re is. A prémium bőr felsőrész és az arany logó a belső oldalakon gyönyörű összhangot kreál, valamint a fűzök végein lévő SNEAKERNESS felirat is feldobja a sziluettet, nem beszélve a menő pecsétes talpbetétről, ami csak hab a tortán!

Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport

A vámos már kezelte is a talpbetétet 😉

PRÉMIUM CSOMAGOLÁS, LIMITÁLT MENNYISÉG

A cipő különleges fa dobozzal rendelkezik, gravírozott címkével, és egy Európa „nématérképpel” a fedélen. Viszont ha ezt a szépséget szeretnéd megkapni, akkor csak egy lehetőséged van: utazz el a Szeptember 9-10.-én megrendezendő Sneakerness Paris eseményre, de érj oda időben, mert csak 100 darab készült belőle!

Asics x Sneakerness GEL-Lyte V Passport

Ha még több Asics cipőről szeretnél olvasni, nézz körbe itt !

 

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.
×