adidas Tubular Instinct Boost – kényelem és stílus hidegebb időkre

Az adidas tervezőcsapata megalkotta az igen népszerű Tubular Instinct Boost változatát, és az igazat megvallva szép munkát végeztek! Az Instinct boostolt verzióját képekkel megspékelve a tovább után ismerheted meg!

Padawan cikk

Ezt a cikket Farkas, egyik padawan bloggerünk írta, aki éppen „gyűjti a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

adidas Tubular Instinct Boost "Core Black"

adidas Tubular Instinct Boost „Core Black”

Közeleg az ősz!

Az ősz közeledtével a sneaker világ elkezd stílusos őszi/téli cipők után kutatni, és itt jöhet képbe a fent említett sneaker. Igaz, hogy 2016 végén jelent meg a cipő, de véleményem szerint abszolút megállja a helyét idén is. A cipő eredetéről annyit, hogy az adidasnál már „hozott anyagból” dolgoztak, amikor leültek megtervezni ezt a modellt, mivel maga a cipő az ikonikus Instinct kosárcipő vonalvezetésén alapszik, ennek ellenére teljes mértékben jövőbe mutatónak mondható, a prémium anyaghasználat és néhány új forma miatt.

adidas Tubular Instinct Boost "Supplier colour"

adidas Tubular Instinct Boost „Supplier colour”

Tubular Instinct Boost talppal

A tervezők a teljes kényelem érdekében a cipőt Boost talppal álmodták meg, ezáltal sokkal kényelmesebb lett, mint a Boost nélküli modell, aminek a Low verziójáról már írtunk itt a blogon. A Boost labdacsok körül egy külső talp található időtálló gumiból, mellesleg rendkívül jól tapad. Így egy olyan cipőt alkotnak, ami egyszerre tartja a lábad, kellemesen körbeöleli, és megfelelő kényelmet biztosít a talpadnak a mindennapokban.

A felsőrész bőrből készült és alapvetően két részből áll, a lábat körbeölelő első részből, rendes nyelvvel (manapság a zokni-cipők fénykorában már ez is kiváltság 😉 és egy megerősített sarokrészből. Az adidas kétféle színben dobta piacra, mind a kettő elegánsan hat. Az egyik egy szép bármihez felvehető fekete „core black”, a másik pedig egy világosabb beige változat „supplier colour”.

adidas Tubular Instinct Boost "Core Black"

adidas Tubular Instinct Boost „Core Black”

Összegzés

Összegezve egy korrekt utcai cipőt rakott össze az adidas, ami bárki számára jó választás lehet, ha közeleg a tél 😉

A hír-, és képforrásunk az Asphaltgold és a Kicks on Fire voltak.

adidas Tubular Instinct Boost "Supplier colour"

adidas Tubular Instinct Boost „Supplier colour”

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×