Itt a Supreme 2017 Fall/Winter kollekciója!

Új, 2017-es Fall/Winter kollekció dropolgatása veszi kezdetét a Supreme háza táján. A több héten át tartó megjelenés-sorozat augusztus 17-én kezdődött először in-store, azaz üzletben történő megjelenéssel, ezt augusztus 24-én az online megjelenés követte. Bővebb infók a friss Supreme 2017 őszi-téli dropról a tovább után!

Padawan cikk

Ezt a cikket Adrián még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Supreme őszre-télre

A Supreme őszi/téli szezonra szánt darabjai leginkább kabátokat és pulóvereket vonultat fel, viszont pólókból, nadrágokból, ingekből és sapkákból sem szenvedünk majd hiányt. Ismét fellelhetőek lesznek a megszokott Supreme boxszal ellátott pulóverek, amelyeken most egy kisebb újítás is történt a színállások terén.

Supreme FW17 - Taped Seam Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme FW17 – Taped Seam Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme FW17 - Box Logo Hooded Sweatshirt (Kép: Supreme New York)

Supreme FW17 – Box Logo Hooded Sweatshirt (Kép: Supreme New York)

 

Ezekben a kiadásokban sem lesz hiány collabokból! Talán az egyik legjobban sikerült együttműködést a Scarface-szel sikerült összehozni, amelynek leghypeoltabb darabja egy kézzel hímzett fekete-fehér bőrkabát, de ezen kívül kapunk még farmerkabátot, pulóvert és még hokimezt is.

Supreme FW17 - Scarface Embroidered Leather Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme FW17 – Scarface Embroidered Leather Jacket (Kép: Supreme New York)

Gonzales x Supreme

Mark Gonzales amerikai gördeszkás egyszer már dolgozott együtt a Supreme-mel, így született meg a Gonz Butterfly karikatúra jellegű minta, amit korában kiadott cuccokon láthattunk. Most ismét beszállt egy azonos stílusban készült mintával, melynek a Gonz Ramm nevet adták. A minta fellelhető pulóveren, pólón, ingen, kabáton, sapkán, kulcstartón és persze a gördeszka lapot sem hagyhatták ki! Csütörtökön a „szerencsés” vásárlók a kabátot 398 euróért, az inget 128 euróért, még a deszkalapot 60 euróért vásárolhatták meg.

Supreme FW17 - Gonz Ramm Varsity Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme FW17 – Gonz Ramm Varsity Jacket (Kép: Supreme New York)

A szezon talán egyik legjobban hypeolt és sokak által várt darabja egy póló, amelyen az amerikai rappert Nast láthatjuk egy Supreme Box logós pólóban. Ez a darab szintén 24-én vált elérhetővé a online shopban 48 eurós áron, 7 különböző színben. Aztán gyorsan el is fogyott!

Supreme 2017 ősz/tél - Gonz Ramm Varsity Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme 2017 ősz/tél – Gonz Ramm Varsity Jacket (Kép: Supreme New York)

Supreme 2017 őszi-téli kiegészítők

Azonban kiegészítőből sem lesz hiány ebben a szezonban. A gitártól az ásón át, teljesen a szakés készletig minden lesz. Illetve az ásó már meg is jelent 44 eurós áron! Saját kedvencem pedig a nagyon jó minőségűnek tűnő, Supreme logóval több helyen ellátott evőpálcikák, de erre még egy pár hetet várnunk kell.

Az itt megemlített dolgokon kívül azonban még rengeteg más tetmék is megjelent, azonban még ennél is több fog az eljövendő pár hétben! Ha továbbá érdekelnek ezek, akkor katt el a www.supremenewyork.com –ra ahol mindent megtalálsz! Mindenkinek sok sikert kívánunk a kiszemelt cuccok beszerzéséhez!

Egyidejűleg fogadásokat felveszünk rá, hogy a megvásárolt holmikból hány százalék landol azonnal eladásra különböző netes csoportokban és hány százalék lesz aki maga hordja majd őket…

Hírforrásunk a supremenewyork volt.

Ocsenás Adrián

Nálam minden a rappel kezdődött, majd jött a kosarazás és a sneakerek... Mára az időm nagy részét ezek töltik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×