Neymar sztorija Mercurial Vapor cipőjén

A Nike bemutatta legújabb futballcipő kollekcióját, benne a Mercurial Vapor modellel, amelyet Neymar Jr. tiszteletére alkotott meg. Az új „Written in the Stars – azaz A csillagokban megírva” design a brazil játékos számára fontos személyes utalásokkal van tele. Ezeket és a cipő magyarországi beszerezhetőségét a tovább után találod!

A brazil zászló színei felturbózva

A „Written in The Stars” Mercurial Vapor focicipő alapvetően Blue Orbit és  Volt színekben pompázik, ez a brazil zászló kék és zöld színének „felturbózása” a fő dísztítőelem pedig a Dél Keresztje csillagkép, ami szintén ott van a dél-amerikai ország lobogóján. De további utalások is vannak a cipőn: Brazília mellett Barcelona körvonalai is felfedezhetők rajta.

Neymar Nike Mercurial Vapor "Written in the Stars" focicipője

Neymar Nike Mercurial Vapor „Written in the Stars” focicipője

Fontos számok

A cipőn Neymar számára fontos dátumok is megjelennek. Ezek saját, szeretett húga, vallamit kisfia, David Lucca születési dátumai. De ott van még 2010. augusztus 10-e, amikor 18 évesen karrierje első gólját rúgta a brazil nemzeti csapat tagjaként, illetve az utalás a tavaly nyári olimpiai győzelemre. És ha még mindig nem elég a számokból, még a játékos (megmért) legnagyobb sebessége a 34,7 km/óra is rákerült a cipőre.

Neymar Nike Mercurial Vapor "Written in the Stars" focicipője

Neymar Mercurial Vapor cipője tele van utalásokkal

Mercurialban kölyökkora óta

Maga Neymar ezt nyilatkozta a csukáról: „Brazíliában felnőni gyakorlatilag egyet jelent azzal, hogy a foci körül forog minden. Kölyökként állandóan Mercurial cipő volt a lábamon, szóval ez egy valóra vált álom számomra, hogy az én történetem díszíti ezt a cipőt. Ezek nem csak rólam mesélnek, de a családomról is, és azokról a pillanatokról, amiket a pályán töltöttem a csapattársaimmal”.

A Nike Mercurial Vapor Magyarországon is kapható, elég combos 74 999 Ft-os áron.

Neymar kis és kicsit nagyobb korában

Neymar kis és kicsit nagyobb korában

Még több focicipőről olvasnál? Akkor nézz körül itt!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×