Amikor a Champion márka felmerül, nem a luxus szó jut először eszünkbe. Ezúttal viszont az európai Casbia branddel szövetkeztek, hogy megalkossanak pár csodát. Champion x Casbia AWOL ATLANTA luxuscipő a tovább után!

Champion Casbia Awol Premium Sneaker

VÁLTOZNAK AZ IDŐK

A Champion kicsit-kicsit belenyúl a prémium világba is, ráadásul a hypebeastek körében is nagyon felkapott lett a márka. Többek között ezért is szövetkeztek az európai Casbia céggel, hogy létrejöjjön az Awol Atlanta nevezetű luxuscipő.

Champion x Casbia Awol Atlanta Premium Sneaker
Champion x Casbia Awol Atlanta – ránézésre is látszik a minőség

Champion x Casbia AWOL ATLANTA

Az ötlet a régi amerikai kosaras időkbe nyúl bele, az olasz minőséggel és gyönyörrel karöltve. Az Awol Atlanta modell három színállásban érkezik: szürke, fehér és fekete. A cipő legfőbb sajátossága az asszimetrikus fűzés és a közte levő cipzár mellett a kosaras stílusú talp is.

Champion x Casbia Awol Atlanta Premium Sneaker
Feketébe bújt prémium

AZ OLASZ ANYAGHASZNÁLAT

A Casbia törekedett arra, hogy a legjobb anyagokból állítsa össze ezeket a lépőket, és ebben kételkedni sem tudunk. A szürke modell nubuk bőr felsőrésszel rendelkezik, a fehér tiszta borjúbőr borítást kapott arany részletekkel felpezsdítve, a tiszta fekete színállás pedig szilárd és perforált bőr burkolattal lett megalkotva.

Champion x Casbia Awol Atlanta Premium Sneaker
Kosaras stílusú talp és a Champion felírat

LUXUS CIPŐ LUXUS ÁRBAN

Nem hiába hangsúlyoztuk a cikkben többször is, hogy igazán prémium minőségről van szó, hiszen ezért a cipőért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Eddig megszokhattuk, hogy a Champion viszonylag átlagos árban dobott a piacra termékeket, viszont jelen esetben ez másképp van. Az Awol Atlanta lépő bolti ára 443 dollár! Ha nem hiszed, csekkold a KITH weboldalát 😉