New Balance 1978 – Retró utánérzés

A NB is azon márkák közé tartozik, akik mernek újat mutatni a mind gyorsabban fejlődő és alakuló sneaker piacon, ezért is tartom a brandet mindig a látókörömben. Épp ezért akadt meg a szemem az egyik modelljük új színkombóin, melyről még több infót a tovább után tudhattok meg!

New Balance 1978 - Bone

New Balance 1978 – Bone

Négy évszakos viselet

Nyilván nem mondom, hogy a legegyedibb formavilággal megáldott cipőt pakolták elénk a designerek, de mégis van benne valami magával ragadó, ami szinte vonzza a szemet a New Balance 1978 modelljében.

Külcsín

Külcsín

Kicsit határozottabb vonalvezetéssel operál a cipő, mint a márkán belüli egyéb modellek, mégis ez teszi számomra különlegessé. A lépő mindemellett természetesen a szokásos minőséget képviseli, amit már megszokhattunk az évek alatt az amerikai cégtől.

Prémium bőr felsőrész

Prémium bőr felsőrész

Általában a sötét színek kedvelője vagyok cipők terén is, ám ennél a modellnél a Bone, azaz szürke verzió tetszett meg a legjobban, de természetesen a fekete illetve piros kiadás is figyelmet érdemel.

Fekete-fehérbe öltözve

Fekete-fehérbe öltözve

A minőségi bőr felsőrész mellett szót érdemel a Vibran névre hallgató talprész, melynek minősége vetekszik a nagyobb márkákkal is. A kényelemre így egyáltalán nem lehet panasz, a stílusos külső nem hozza magával a komfortérzet hiányát.

Vibran talprész

Vibran talprész

Üröm az örömben, hogy legjobb tudomásom szerint ez a 3 modell kizárólag a KITH-nél vásárolható meg 150$-os árcédulával megtámogatva viszont úgy tűnik, hogy nemzetközi szállítást nem vállalnak erre a cipőre. Reméljük ez idővel változni fog, vagy más boltok is megkapják az árulási jogot.

Ördögi pirosban

Ördögi pirosban

Forrás: Hypebeast // KITH

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×