Újabb Jordan a láthatáron – itt a Super Fly 2017 Flyknit

Az új Jordan Super Fly 2017 a valaha volt legnagyobb fegyver, amit a kosárlabda játékosok alkalmazni tudnak a pályán. Legalábbis ezzel a reklámszöveggel és Blake Griffin arcképével jelent meg a legújabb Super Fly széria. Hogy ez valóban így van-e az megtudhatjátok a továbbra kattintva.

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

A 2017-es Jordan Super Fly különlegessége a flyknit szárral erősített felsőrészben rejlik. Eddig ezt a technológiát Michael-ék nem igazán használták, ám ezáltal elvileg jobban fog alkalmazkodni a lépő a kitöréseknél, cseleknél és a távoli dobásoknál. Leginkább ezt a vonalat és reklámvonalat igyekeztek megcélozni a Nike-nál.

A színek letisztultak, semmi cicoma. A talpán különleges koncentrikus köröket találunk, ami elképesztően jó tapadást biztosít a pályán. Úgy látszik a Nike most nagyon szereti ezeket a körvonalakat alkalmazni a lépőiken. A tervezésnél Blake Griffin igényeit tartották szem előtt és ez alapján alakították ki az egész dizájnt. Tulajdonképpen a lábára szabták, ami nem is csoda, hisz ő ennek a vonalnak a képviselője.

Hivatalos megjelenés augusztus harmadikán lesz, az ára 45 990 Ft lesz. Szerintem nem néz ki rosszul a lépő és érdekes lesz a flyknit-el borított felsőrész is, főleg mivel inkább olyan hatása van, mintha bőrből lenne. Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat a megjelenés után. 🙂

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

Elég kompakt képet adnak a körök a talpon, benne a Jordan Brand logójával.

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

Megjelenés: 2017. augusztus 3.

Eredeti retail ár: 45 990 Ft

Szín: Grey/Red

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

Jordan Super Fly 2017 Flyknit

Ha lehetek egy picit szőrszálhasogató, akkor meg kell említenem, hogy az új Super Fly felépítése alapján is és a reklámok alapján is egy kiváló irányító cipő, sőt még számomra hasonlít egy picit a Kyrie 2-re is, ami arra szolgál, hogy tökéletes lábmunkával megcsináljuk a cseleket, pörgéseket és utána eldobjuk a közép-távolit vagy távolit. Viszont Griffin inkább egy center (erő csatár), aki nem igazán szokott cselezni, inkább beviszi keményen, erőből és bezsákolja a labdát. Ez így nekem picit sántít a kettő félig-meddig összeférhetetlensége, de ezt bízzuk inkább a Jordan és a Nike brand marketingeseire.

Kép- és hírforrásunk a Nike volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×