Ultra Boost Multicolor landolt a shopban!

Nemrég olvashattátok, hogy végre adidas Ultra Boost is kapható a sneakerbox.hu shopban – most még nagyobb az öröm, mert a dablty által korábban beharangozott limitált Ultra Boost Multicolor színállás hozzánk is megérkezett!

Megérkezett az adidas Ultra Boost Multicolor (CG3004 - 59 990 Ft)

Megérkezett az adidas Ultra Boost Multicolor (CG3004 – 59 990 Ft)

Primeknit felsőrész és Boost talp

A harmadik generációs Ultra Boost 3.0 Multicolor színállását már nagyon várták az UB-rajongók és június 28-án végre világszerte megérkezett. A sokszínű cw hivatalos neve Core Black/Utility Black. A cipő felsőrésze az orrtól a sarokig a kényelmes, rugalmas és tartós Primeknit anyag, melyet tökéletesen kiegészít a fekete cage és a sarokrész. Az Ultra Boost felirat nem kapott eltérő színű festést.

A Boost talp klasszikus fehér színű, a megnövelt kopásállóságú Continental gumi járótalp pedig fekete, a séta és a futás a megszokott „felhőkön járás” érzését adja.

Összesen hét pár érkezett a cipőből, 41 1/3 és 45 1/3 közötti méretekben. Tapasztalataink szerint True To Size, válaszd azt a méretet, amit általában adidas cipőkből hordasz. 59 990 Ft-ért rendelhető a sneakerbox.hu shopból, ingyenes szállítással.

Multi-color színállásban is itt az adidas Ultra Boost

Multi-color színállásban is itt az adidas Ultra Boost

adidas Ultra Boost 3.0 Multi Color

adidas termékkód: CG3004
színállás neve: 
Core Black/Utility Black
eredeti retail ár: 59 990 Ft
elérhető: sneakerbox.hu shop

adidas Ultra Boost 3.0 Multi Color (CG3004 - 59 990 Ft)

adidas Ultra Boost 3.0 Multi Color (CG3004 – 59 990 Ft)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×