Ketrec és fűző nélkül – adidas Ultra Boost Laceless

Az Ultra Boost megállíthatatlanul dübörög 2015 óta, így az adidas bátran nyúl a modellhez. De vajon mindenféle változtatást elbír? Az újabb verziót nem csak a ketrectől, hanem a fűzőtől is megszabadították. A tovább után lásuk az adidas Ultra Boost Laceless cipőt!

adidas_ultraboost_laceless_1

Ketrec és fűző nélkül – adidas Ultra Boost Laceless

Az előzmények

Az adidas Ultra Boost már nem csak egy cipő, hanem egy jelenség. Az alapmodell belebújos Primeknit felsőrésze olyan feszes tartást biztosított, hogy előszeretettel használták a cipő bekötése nélkül. Ezen felbuzdulva pár lelkes és bátor használó szikét ragadott és eltávolította a cipő műanyag ketrecét. A megoldás annyira népszerű lett, hogy az adidas kiadta saját Uncaged modelljét. Persze azt nem tudjuk meg, hogy ez eredetileg is benne volt a pakliban, vagy csak a piaci igényekre reagált a márka.

adidas_ultraboost_laceless_2

Bátran nyúltak az elődhöz

Vegyes fogadtatás

Bár voltak kirívóbb modellek, igazából bárhogy nyúltak az Ultra Boost-hoz, népszerűsége cseppet sem csökkent. Jelen cikkünk alanya azonban vergyes visszajelzéseket váltott ki a sneaker közösségből. A talppal és a saroktámasszal nem lehet gond, az szinte változatlan. A Primeknit felsőrész azonban ezúttal valóban érdekes megjelenést kölcsönöz a cipőnek. Pláne, hogy a ketrec és fűző hiányát egy feszesnek tűnő, megerősített résszel próbálták pótolni.

adidas_ultraboost_laceless_3

Hangsúlyos a ketrec és a fűzők (hűlt) helye

Kényelmes? Igen! Szép? Hát…

A belebújós, zoknis érzés valószínűleg maximálisan meg lesz. Viszont intő jel lehet, hogy a mindig nyerő triple white színösszeállítás sem hozott osztatlan sikert. Nektek hogy tetszik az Ultra Boost ketrec és fűző nélkül?

adidas_ultraboost_laceless_4

Triple white színösszeállításban sem hozott osztatlan sikert

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×