Adidas NMD R1 – Glitch Camo már a webshopban is!

Ha az Adidas termékcsalád NMD modelljéről kezdünk el beszélni merem állítani, hogy mindenkinek először a kényelem illetve minőség jut először eszébe. Természetesen nincs ez másképp az R1-es modellnél sem, aminek most egy újabb színkombója lett elérhető webshopunkban. Ha kíváncsi vagy az új NMD R1 Glitch Camo sneakerre, katt a továbbra.

Adidas NMD_R1 - Glitch Camo

Adidas NMD R1  Glitch Camo

Ha nyári cipőkről esik szó, elég nagy választási lehetőségünk van a mostani sneaker piacot figyelembe véve, de az évszak egyik slágere mindenképp az NMD széria. Ez természetesen főleg a minőségi anyaghasználatnak köszönhető, jelen cikkünk alanya primeknit felsőrésszel van ellátva, ami nem csak a jó szellőzést biztosítja ebben a néha már-már tikkasztó koranyári hőségben, hanem olyan jól körbeöleli lábfejünket, hogy ilyen szintű kényelmességet ritkán tapasztalhatunk cipők terén. A másik mérvadó természetesen a Boost talp, ami az Adidas cipők egyik fő vonzereje, épp emiatt akár az egész napos viselés se terheli meg lábainkat.

Levegőben úszva

Levegőben úszva

NMD_R1 Primeknit Fekete/Fehér/Camo (BY1911)

A jól ismert sziluett most új színvariánsban látott napvilágot. Természetesen a nyár egyik slágerszíne a fehér, de mivel majdnem all white verzióval már előálltak az Adidas tervezői, így ezt a modellt egy kicsit megspékelték, és digital/glitch camo külsőt kapott, ami mindenképp elkapja a tekintetet, ha épp meglátod valakin az utcán.

Már a Webshopban is!

Már a Webshopban is!

adidas kód: BY1911
színállás: Footwear White / Core Black
ár: 54 990 Ft
elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Letisztult hátsórész

Letisztult hátsórész

 

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×