Az adidas EQT Support ADV alapja is egy retro modell, de az ADV töretlen sikereket arat már tavaly óta. Megérkezett a shopba is a legújabb színállás, beszámolónkat a tovább után olvashatod!

adidas-EQT-Support-ADV-blk-turb
adidas EQT Support ADV – szárnyal a feketeség

JÖHET A FEKETE

A nyári melegtől eltekintve, ez a feketeség igen is menőn néz ki, és a lábad sem pusztul bele! Ha ránézünk, annyit látunk, hogy fekete-fekete hátán, viszont a belső mindig más, mint a külső. 😀 Az úgynevezett turbo színállás ténylegesen felturbózza a cipőt, hogy mégse legyen annyira klasszik a színek terén. Egy biztos, ez a lépő a létező összes cuccodhoz illik!

adidas-EQT-Support-ADV-blk-turb
adidas EQT Support ADV

KÉNYELMES FELSŐRÉSZ = KÉNYELMES MINDENNAPOK

A textil és mesh felsőrésznek köszönhetően a mindennapi sétálás is boldogsággá válhat, hiszen tényleg jól fogja a lábat, ugyanakkor szellőzik is, és ahogy már az előbb is mondtam, a feketeség nem mérvadó. 🙂 Az pedig csak hab a tortán, hogy a primeknit lázban élő világban is tudja tartani a szintet!

adidas-EQT-Support-ADV-blk-turb
adidas EQT Support ADV

NO BOOST

A cipőnek ugyan nincs boost talpa, de ez koránt sem szomorítson el, hiszen nagyon is kényelmes modellről beszélünk. A nagy NMD és Ultra Boost hype mellett is fel tudja venni a versenyt kényelem és stabilitás terén, hiszen a speciális OrthoLite talpbetét és EVA középrész garantálja, hogy kellemes flangálásban lesz részed, ha ezt a cipőt választod. 😉

adidas-EQT-Support-ADV-blk-turb
Nem látom a boost-ot, még sem panaszkodok 🙂

Ha tetszik, amit a fotókon látsz, akkor a sneakerbox.hu shopban azonnal meg is tudod rendelni!

adidas EQT Support ADV

Cikkszám: BB1300
Színállás neve: Core Black / Turbo
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 39 990 Ft

adidas-EQT-Support-ADV-blk-turb
Szemből