adidas NMD XR1 PK OG – Klasszik sziluett új alapon

Ha nem sikerült beszerezned a kultikussá vált, piros és kék kockákkal felszerelt NMD R1-et, akkor itt a nagy lehetőség, hogy ráugorj a következő modellre, ami megkapja az OG színállást! Ez pedig nem más, mint az adidas NMD XR1 PK, amit a tovább után még közelebbről megismerhetsz!

adidas NMD XR1 PK OG

adidas NMD XR1 PK OG

Dinamikus vonalak

Az NMD XR1 változatáról írtunk már korábban többször is, felépítésében természetesen semmit nem változott a cipő. Az XR1-et legfőképpen a felsőrészen található műanyag Nicolas cage különbözteti meg az R1-től. Ennek az elemnek köszönhetően nagyon masszív megjelenésű cipőt kapunk, ami a klasszikus alapokat ötvözi a modern megoldásokkal. A sima NMD-hez képest még egy apró különbség, hogy az első kocka kicsit vékonyabb, mint a másik modellen.

adidas NMD XR1 PK OG

adidas NMD XR1 PK OG szemből

Primeknit és BOOST

Ez a cipő is Primeknit technológiával érkezik, tehát a kényelmes, mégis stabil tartás garantált. A tökéletes komfortot nemcsak a zoknihatású felsőrésznek köszönhetjük, hanem a megbízható BOOST talpnak is. Ahogy a többi hasonló talprésszel felszerelt adidas modell esetében, itt is úgy érezhetjük, mintha csak a felhőkön járnánk.

adidas NMD XR1 PK OG

adidas NMD XR1 PK OG hátulról

Remek összhatás

Mivel már ismertük, ezért nem vártunk nagy újdonságot, a kérdés igazából csak az volt, hogy működik-e a hype-olt sziluett egy másik lépőn is. A válasz pedig egy hatalmas igen. Az R1 mellett az XR1 is kezd igazi kultmodellé válni a sneakervilágban, ami most az OG színállással még előkelőbb helyre kerülhet. Kinek a pap, kinek a papné, nekem személy szerint mindkettő modell nagyon bejövős, szóval az R1 OG mellé simán el tudok képzelni egy XR1 OG-t is a cipőspolcomon.

adidas NMD XR1 PK OG

adidas NMD XR1 PK OG oldalról

Ha tetszik, amit a fotókon látsz, akkor a sneakerbox.hu shopban azonnal meg is tudod rendelni!

adidas NMD XR1 PK OG

Cikkszám: BY1909
Színállás neve: Core Black/Footwear White
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 49 990 Ft

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×