Megsétáltattuk a Skechers GOWalk 4 cipőt

Csajok, beköszöntött a nyár, a szuper, napsütéses idő, itt az ideje a belevetni magatokat a városi sétákba, akár kis hazánkban, akár külföldön! Felfedeznétek a város rejtett kincseit? Roni vendégbloggerünk ad nektek egy tippet, miben tegyétek: a Skechers GOWalk 4 „sétacipőben”. Részletek és képek a tovább után!

Indul a csajok sétája a Skechers GOwalk 4 cipőkben

Indul a csajok sétája a Skechers GOwalk 4 cipőkben

Debütálás rohamléptekben

Az idén 25 éves Skechers új kollekciójának bemutatóján jártunk, megnéztük a GoWalk4 surranókat, sőt! Nekiveselkedtünk egy félórás felfedezőútnak is Török András művelődéstörténész vezetésével, aki nélkül sohasem tudtuk volna meg számos érdekességet. Például, hogy a Parlamenttől karnyújtásnyira, a föld alatt 1800 négyzetméteren helyezkedik el Budapest egyik legnagyobb és legrégibb galériája, a Pintér Antik

Eddig az sem szúrt szemet, hogy a Balassi Bálint utcában lévő Szalai cukrászda felett lógó két cégér pont a márkanévben különbözik, ugyanis a család nem tudja eldönteni évtizedek óta, hogy y-nal vagy i-vel írják a nevüket 🙂

Szalay vagy Szalai?

Szalay vagy Szalai?

Furán hangzik budapestiként, de ez a fél óra arra ébresztett rá, hogy hiába hisszük azt, hogy ismerjük a városunkat, együtt rezdülünk vele minden áldott nap, semmit sem tudunk róla igazán. Kivéve persze azokat, akik a kezükbe vették már András könyvét és nekiindultak vele egy felfedező túrának!

Skechers GOwalk4 - városi sétákra

Skechers GOwalk4 – városi sétákra

Skechers GOWalk 4 – sétára fejlesztve

Node, visszatérve a cipőre, a GoWalk4 egyedi technológiával készült, rugalmas, párnázott, masszív és strapabíró talpával és a lábadhoz tökéletesen idomuló kialakításával, szinte meg sem érzed majd azt az akár 8-10 órát, amit sétálással töltesz benne.

Skechers GOwalk4

Skechers GOwalk4

Természetesen nem ebből a félórás etapból sikerült levonni ezt a messzemenő következtetést, hanem az azóta eltelt idő alatt, hiszen mindenképp meg szerettem volna tudni, hogy mennyi ideig vagyok képes sétálgatni szinte megállás nélkül.

Nyárra fel!

Biztos ti is mentek nyaralni, próbáljatok meg időt szakítani a tengerparti napozás és koktélozgatás mellett arra is, hogy felfedezzétek, megismerjétek a várost! Legyen szó akár Barcelonáról, akár Palma de Mallorca-ról, vagy akár csak Siófokról, biztos hogy találhattok érdekességeket! És ha egy Skechers GOWalk 4 van a lábatokon, akkor tuti nem fogtok megállni két-három látványosság után. És ne feledjétek: „A séta is sport!”

Skechers GOwalk4

Skechers GOwalk4

vendégblogger

Ezt a cikkeinket vendégszerző írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×