Off-White x Nike kollab – A szabálytalan az új szabályos

Az Off-White az utóbbi időben a legnagyobb high-end márkává nőtte ki magát. Nem véletlenül robbant fel az internet, amikor feltűntek a Twitteren a leakelt képek az Off-White x Nike kollab-ról. Ebben  a kollabban van spiritusz, így utánajártam. Kattints a továbbra lélegzetelállító képekért és minden infóért, amit már tudunk ezekről a szépségekről.

Az Off-White zseniális C/O-ja, Virgil Abloh | képforrás: Pinterest

Az Off-White zseniális C/O-ja, Virgil Abloh | képforrás: Pinterest

Nem az számít, hogy honnan jössz, hanem, hogy hová tartasz

A ghánai származású dizájnernek sikerült. Kanye West-nél tanult és a jobbkeze volt. Olyan közel állt hozzá, hogy monogramja a 2-es Air Yeezy talpában található titkos kódban is benne van. Meg tudta csinálni a mi generációnk talán leghypeoltabb fashion márkáját, mert hitt abban, hogy a streetwear lehet kreatív, sőt a high fashion-nel vegyítve még izgalmasabb.

Az a bizonyos tíz leakelt sneaker

Az 1-es Jordan sneakerrel kezdődött… Aztán egyre több és több lett… A végén pedig megjelent egy egész lista a 10 cipőről, amit Virgil Abloh átdolgozott.

A teljes lista | képforrás: twitter, @soleheatonfeet

A teljes lista | képforrás: twitter, @soleheatonfeet

Az összes modell  hihetetlenül merész lett, olyanokat mert megtenni, amit még senki, és ami sokaknak teljesen elképzelhetetlen. A sneakereken nem csak megfordította a Nike logót, mint ahogy Alexander Wang tette az ő saját tervezésű Adidas surranóján, hanem még félig le is szakította, aztán visszavarrta.  Nem jutok szavakhoz a látványtól, egyszerűen hihetetlen.

Air Jordan 1 Retro High OG

Megtették, azt ami másnak még eszébe sem szabadott volna jutnia. Le merték félig szakítani a pipát, rá mertek tenni egy zöld cipőfűzőt, bele mertek írni a közepébe és rá merték írni a talpra, hogy “AIR”. Joggal jelenthetem ki, hogy Virgil egy őrült. Bocsánat, helyesbítek, egy zseni. Nekem ez a kedvenc surranóm az Off-White x Nike kollab-ból. Friss hírek szerint az ára 350 USD lesz.

Ez pár éve elképzelhetetlen lett volna... | képforrás: Sneaker Bar Detroit

Ez pár éve elképzelhetetlen lett volna… | képforrás: Sneaker Bar Detroit

Nike Air Vapormax Flyknit

Itt szintén látható egy varrás a pipa körül és egy “AIR” felirat is. A friss Vapormax sziluettet rendesen átváltoztatták, őszintén szólva ez így nem tetszik igazán. Szerintem ezt már kicsit túlzásba vitték, de még az is lehet, hogy majd egy hivatalos, éles képen még jobban néz majd ki.

Vapormax kicsit másképp, nem egy hétköznapi lépő | képforrás: KicksOnFire

Vapormax kicsit másképp, nem egy hétköznapi lépő | képforrás: KicksOnFire

Nike Blazer Studio Mid

Ez a sneaker klasszikus színekben érkezik, egy méretes pipával, ami egy kissé lefelé van csúsztatva. A cipőfűzőkre szó szerint ráírták azt, hogy cipőfűző. Ezek az egyszerű megoldások valóban kreatívak.

Az Off-White Blazer, a logo elcsúsztatva, a talp megfirkálva | képforrás: KicksOnFire

Az Off-White Blazer, a logo elcsúsztatva, a talp megfirkálva | képforrás: KicksOnFire

Nike Air Max 90 Ice

Ennél a modellnél érezhető  igazi “jeges” feeling. Kisebb varrásnyomok már csak feldobják az összképet. Virgil kitett magáért.

A klasszikus 90-es Air Max, kisebb szépítésekkel | képforrás: Solecollector

A klasszikus 90-es Air Max, kisebb szépítésekkel | képforrás: Solecollector

Sajnos az Air Presto-ról, a 3-as Jordan-ről, az Ultra 2.0-s Air Max-ről és az Ultraforce Air Force One-ról még nem jelent meg se pontosabb információ, se kép, de remélhetőleg ugyanolyan erősek lesznek, mint a többi darab a kollekcióból.

Egyelőre ennyit tudunk a Off-White x Nike collab sneaerekről

Ez volt minden amit eddig tudhatunk. Kövesd a jövőben is a sneakerbox.hu-t, mert az Off-White x Nike formációról még biztos hallani fogsz nálunk.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×