Itt a Converse Flyknit felsőrésszel!

A Converse cipőkben csak egy örök: a változás. A 2017-es tavaszi/nyári szezonban megismerhetjük a vadonatúj Chuck Taylor Flyknit modellt, melyet két Nike technológiával is felvérteztek: az egyik a Chuck II-ben bemutatkozó Lunarlon talpbetét, a másik pedig az erős szálakból szőtt Flyknit magas szárú felsőrész. A Flyknites Converse itthon is számos színben kapható, részletek a tovább után!

Az első Converse tornacipő Flyknit felsőrésszel

Az idei tavasszal-nyáron a hazai üzletekben is landoló Converse Chuck Taylor All Star x Nike Flyknit modellekbe egy újabb Nike technológiát pakoltak a tervezők, mégpedig a pipás márka által már sok-sok sneakerben alkalmazott szövött szálas Flyknit felsőrészt. Ennek fő előnyei a könnyűség és a szuper szellőzés. Mondjuk a nagy súly egy Converse cipőnél eddig sem volt probléma, de a tavaszi-nyári időszakban a jó szellőzésnek csak örülhetünk 🙂

Converse Flyknit felsőrésszel (fehér színállás)

Converse Flyknit felsőrésszel (fehér színállás)

A Flyknit szálas felsőrésznek van még egy nagy előnye: ha vizes lesz, akkor nagyon könnyen megszárad. Tehát akár arról van szó, hogy elkapott egy nyári zápor vagy gondolsz egyet, és gyorsan ki szeretnéd mosni, kiteszed száradni és hip-hop már megint hordható.

A cipő belül micro suede borítást kapott, ez tovább fokozza a puhaságot és a kényelmet.

Chuck Taylor Flyknit pirosban

Chuck Taylor Flyknit pirosban

Ilyen orrot sem láttál még Chuck Taylor cipőn!

Érdemes egy pillantást vetni a cipő elejére is, ahol a tervezők egészen érdekesen értelmezték újra a Chuck Taylor tornacipők védjegyének számító orr-részt: a klasszik gumiorr helyét egy a Flyknit szálakra felvitt vékony TPU (kémiásoknak TermoPlasztikus Uretán ;) réteg vette át.

A Flyknites Converse cipő kék színben - itt láthatod a speckó orrát

A Flyknites Converse cipő kék színben – itt láthatod a speckó orrát

Lunarlon kényelem a talpban

A jó dolgokat érdemes folytatni, ezért ebbe a cipőbe is a Chuck II modellben megismert, jó vastag Lunarlon talpbetét került, így a kényelemre nem lehet panasz. Viszont erre a cipőre is érvényes, hogy egy számmal nagyobbat válassz, mert ez a talpbetét eléggé kitölti a cipőt!

Converse Chuck Taylor fekete Flyknites felsőrésszel

Converse Chuck Taylor fekete Flyknites felsőrésszel

Hol és mennyiért?

A Converse Chuck Taylor All Star x Nike Flyknit több színben kapható itthon is, például a budapesti Árkádban található Converse márkaboltban. Cikkünk megírásának időpontjában a piros (Casino), kék (Blue), fehér (White), világosszürke (Wolf Grey), fekete (Black), élénkzöld (Green Glow) is elérhető. Ez a modell csak magas szárú változatban elérhető 32 990 Ft-ért.

Converse Chuck Taylor Flyknit (élénkzöld)

Converse CTAS élénkzöld szövött szálakkal

Converse Chuck Taylor Flyknit - világosszürkében

Converse Chuck Taylor Flyknit – világosszürkében

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×