Nike Free RN Motion Flyknit 2017- Mozgás bárhol, bárhova

Kellően hosszú név? Pipa. Egy raklapnyi innovatív technológia? Pipa. Futás természetesen? Naná. Szemet gyönyörködtető kinézet? Of course. Ez a Nike Free RN Motion Flyknit. Részletek a tovább után! 🙂

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

A Nike idei futó kollekciójának részei sok egyéb gyöngyszem mellett az új Free RN modellek, amelyeket azoknak szán a pipás márka, akik a láb számára minél inkább természetesebb mozgást preferálják – szinte mezitláb szeretnének futni 🙂 Ezt a sort indította el anno a Nike Free, és fejleszti tökélyre a Free RN Motion Flyknit 2017.

A sú alján a klasszikus Free talpat találjuk, mely együtt hajlik a lábbal, olyan feeling, mintha nem is lenne cipő a lábunkon. Feljebb haladva egy egyben varrott Flyknit felsőrész található, melyet kicsit frissített a Nike, egy picivel kevesebb FlyWire rögzítés került bele a boka résznél, így még kevesebb súrlódás várható a kilométerek során. Fűző helyett egy sokkal jobban állítható tépőzár fogja szorosra a lábat, mely mindkét oldalról állítható, ezzel pontosan be tudjuk lőni, mennyire fogja a cipő a lábunkat.

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

Szerintem optikailag is igazán szemet gyönyörködtető, ha annyira megtetszett a kényelme, hogy utcára is hordanád, nyáron rövidnadrághoz tökéletes választás lehet. Jelenleg négy színben érhető el: egy klasszikus fehér opció – ezzel óvatosan, egy kék-neonzöld kombó – mely a személyes kedvencem, és a monokróm színvilág kedvelőinek egy mattfekete és egy szürke/fehér modell.

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

Nike Free RN Motion Flyknit 2017

Már most megvásárolható a magyar Nike webshopban, az ára sem feltétlenül vészes (150 EUR) – így ingyenes szállítással pár nap után a lábadra is húzhatod, és irány a Margit-sziget vagy bármi más! 🙂

Nektek hogy tetszik?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×