Klasszikus sziluett edzőterembe – Jordan Trainer Prime

A Jordan brand télen piacra dobott egy új edzőcipőt, ami meglepően kevés figyelmet vívott ki magának. Hogy miért mondom ezt? Nem kisebb elődtől, mint a Jordan XII-től merítettek inspirációt tervezői! Olyan hívószavakkal bíztatunk a tovább gombra kattintásra, mint a Taxi, vagy az Obsidian. Jöjjön a Jordan Trainer Prime!

jordan_trainer_prime_1

Klasszikus színállásokban is elérhető a Jordan Trainer Prime

Legendás előd nyomdokaiban

Az igazat megvallva az, hogy „inspirációt merítettek” elég nagy túlzás, hiszen a felsőrész szinte megegyezik a legendás előddel. Oké, a felhasznált anyagok kicsit edzőterem-barátabbak: hálós felsőrész, kis Flywire erősítéssel.

jordan_trainer_prime_2

Déjá vu

Edzésre tervezve

A hivatalos leírás szerint a talp puha és rugalmas – köszönhetően többek között a Lunarlon habnak –, akárcsak egy futócipő, míg a felsőrész edzőcipős tartást biztosít. Így válik ideális társaddá a gyors, változatos edzésmunkádhoz. Akárhogy is legyen, engem már a sziluettel „megvettek”. Már csak az a kérdésem: hol marad a hype?

jordan_trainer_prime_3

Lunarlon, Flightflex – bíztató talp

Hír-, és képforrásunk a Nike volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×