Adidas NMD XR1 PK fekete Boost talppal

Az adidas NMD XR1 stílusos fekete-piros színállásban érkezett a sneakerbox.hu shopba. A cipő a tavaly nyáron bemutatott fekete Boost talpat kapott, és a Primeknit felsőrészt is mintával turbózták fel. Szerintünk nagyon erősre sikerült ez a darab, a tovább után te is mindent megtudhatsz róla!

adidas NMD XR1 fekete boost talppal

adidas NMD XR1 fekete boost talppal

Boost talpak fehéren-feketén

Az adidas Boost technológia instant klasszikus lett a sneaker világban, de az első generációs Boost talpak csak fehér színben voltak elérhetők, mert még némi időbe telt, míg megoldották, hogy az energiaelnyelő/visszaadó labdacsok festése tartós legyen. 2016 júliusában debütált az első fekete talpas Ultra Boost Uncaged, és ahogy várható volt, a sneakerheadek megőrültek a fekete és a piros színű Boost talpakért. Nálunk a sneakerbox.hu shopból is szinte pillanatok alatt elkapkodtátok az NMD R1-es Triple Black színállását, és azóta is folyamatosan kérdezitek mikor lesz restock.

adidas NMD XR1 PK (BA7214)

adidas NMD XR1 PK (BA7214)

Az adidas NMD XR1 fekete Boost talppal már a shopban!

Jó hír a fekete talpú Boost cipők rajongóinak, hogy egy igazán egyedi NMD XR1-es színállás landolt nemrég a sneakerbox.hu shopban.

Az XR1-es NMD megőrizte a népszerű előd R1-es nyúlánk, letisztult vonalait és egy jellegzetes, háromszögletű alakzatokból álló cage-et kapott. „Átfűzős” sarokpántja olyan népszerű lett, hogy a tervezőcsapat az NMD R2-re már ezt a vonalat vitte tovább. A felsőrésszel egy egységet alkotó nyelven egy fekete bőr panelen stílusos, dombornyomott adidas logó kapott helyet.

adidas NMD XR1 (BA7214)

A Primeknit felsőrész

Core Black/Core Black/Core Red színállás fekete Primeknit felsőrésszel érkezik, különleges sötétszürke, domború pálcikás mintával. A cw nevében ott van a Red, de a piros szín csak jelzésértékűen jelenik meg a sarokpánton és néhány varráson.

adidas NMD XR1 (Core Black/Core Black/Core Red)

Az XR1 sarok és a sarokpánt

A cipő tapasztalataink szerint normál méretezésű (TTS – true to size) tehát a megszokott adidas méretedet válaszd belőle. Ha bizonytalan vagy, akkor nézd meg adidas mérettáblázatunkat.

A cipőt 54 990 Ft-ért rendelheted meg a sneakerbox.hu shopból, ingyenes magyarországi házhozszállítással.

adidas NMD XR1 (Core Black/Core Black/Core Red)

Az NMD XR1 talpa

adidas NMD XR1

adidas kód: BA7214
színállás neve: Core Black/Core Black/Core Red
ár: 54 990 Ft
elérhetőség: sneakerbox.hu shop

adidas NMD XR1 (Core Black/Core Black/Core Red - BA7214)

adidas NMD XR1 (Core Black/Core Black/Core Red – BA7214)

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×