A Sneaker Stars tavaly ősszel debütált, aki pedig a második kiadáson kint járt április 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) a budapesti Millenárison, az rengeteg egyedi cipővel és programmal találkozhatott. Csekkoljátok mi hogy láttuk, katt a továbbra!

Sneaker Stars II - Ahogyan Mi láttuk
Sneaker Stars II – Ahogyan Mi láttuk 

A sneakerek domináltak

Szebbnél szebb sneakereket láthattunk mind kiállítva, mind lábon. A fesztiválon több egészen egyedi modellbe futhattunk bele, melyeket a Puma, a Converse, a Saucony, az Asics, a Le Coq Sportif  vagy az adidas standjainál láthattunk. Ezek szinte mindegyikél lehetőség volt valami játékra, persze a látogatók nagy örömére.

FREESTLYE SPORTOK

Az első Sneaker Starshoz hasonlóan, most is helyet kapott félcső a helyszínen, melyen jó néhány bemutató iltetve egy verseny is látható volt. További részletek a versenyről itt.

A programkínálat itt nem állt meg, láthattunk graffitifestést és egyéni sneakerhead kiállításokat is.

A kiállított sneakerek mellett jó néhány szép lépőt lehetett lábon is látni.

Sneaker Stars II - Ahogyan Mi láttuk
Sneaker Stars II – Ahogyan Mi láttuk
Sneaker Stars II - Ahogyan Mi láttuk
Sneaker Stars II – Ahogyan Mi láttuk

Az említett programok mellett még számos esemény kísérte a fesztivált, mint Kicks and Chicks döntő a BMX-es és parkour bemutató, valamint a folyamatos kiváló dj set,

Úgy gondolom összességében kiváló hangulattal és jó tapasztalatokkal gazdagodott mindenki aki ellátogatott a fesztiválra, reméljük itt nem áll meg a sorozat és legközelebb még több extra modellel találkozhatunk majd.