The North Face & nanamica

Hogy őszinte legyek, én még nem hallottam a nanamica nevű japán márkáról, ám ez a letisztult kollekció igazán szemrevaló, amit a méltán ismert The North Face-el hoztak tető alá, még több kép és infó a tovább után.

The North Face & nanamica kollab

The North Face & nanamica kollab

Mini Kollab

A főbb darabok inkább a tavaszi időt teszik kellemesebbé, ugyanis a fő irányvonalat a széldzsekik illetve kabátok adják, mely darabok minimalista szabásának köszönhetően sokféle outfittel lehet őket kombózni, színekből se kaptunk elrugaszkodott témákat, a szokásos fehér illetve fekete mellett egy sötétebb kék szín kapott helyet.

Anorák a hűvösebb időkre

Anorák a hűvösebb időkre

Széldzseki a minimalizmus jegyében

Széldzseki a minimalizmus jegyében

A kicsit túlméretezett oxford ing a visszafogott hajszálcsíkozásával, valamint krémszínű változatával adhat egy kis plusz löketet hétköznapi viseletünkhöz, melyen csak a diszkréten elhelyezett North Face logó árulkodik a minőségről.

Konszolidáltabb viselet

Konszolidáltabb viselet

A mini kollekció utolsó darabja egy póló, mely a középen elhelyezett logót leszámítva azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy az ujj részt egész a könyökig lehozták, ezzel elérve egy szokatlanabb hatást.

Szürkébe bújva

Szürkébe bújva

A darabok Április 29-től lesznek elérhetőek, viszont sajnos csak a kiválasztott nanamica boltokban, de remélem azért egy-két Európai retail bolthoz is eljut majd idővel.

Kenguruzseb az anorák elején

Kenguruzseb az anorák elején

Forrás: Highsnobiety

 

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×