A hétvégén itt a Sneaker Stars II

A Sneaker Stars tavaly ősszel mutatkozott be, most hétvégén rendezik a második kiadást. A Sneaker Stars II -t április 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) csekkolhatod a budapesti Millenárison. Katt a továbbra, hogy milyen programok várnak!

Sneaker Stars II @ Millenáris (2017.04.22-23.)

Sneaker Stars II @ Millenáris (2017.04.22-23.)

A sztárok természetesen a sneakerek lesznek

A Sneaker Stars II-n a nagy nemzetközi márkák közül az adidas, a Puma, a Converse, a Saucony, az Asics, a Le Coq Sportif lesznek jelen, és ott lesz még a Playersoom, a Dorko, a Criminal és a Basket Icons standja is.

adidas stand a 2016-os Sneaker Stars -on

Márkák standjai a 2016-os Sneaker Stars-on

A tavaly őszi rendezvényhez képest újdonság, hogy a márkák standjai mellett privát gyűjtők sneakerei is megnézhetők lesznek. A legizgalmasabbnak Jónás Gyula, a.k.a. Johny külföldről érkező limitált Jordan gyűjteménye ígérkezik, és természetesen a hazai felhozatalból is válogattak a szervezők. További újdonságként sneaker szakmai előadások is várhatók mindkét napon.

Vasárnap este pedig egy kis retro mozi is vár: levetítik a Space Jam-et, ami egy komplett generáció kultfilmje és mely a Jordan XI-es ‘Space Jam’ tavaly év végi újrakiadásával ismét aktualitást kapott.

Freestlye sportok

Az első Sneaker Stars egyik legtöbb nézőt vonzó programja a gördeszkás félcsőverseny volt, ez idén sem maradhat el: vasárnap a meghívott riderek egy meghívásos, kötetlen jam session és egy rendhagyó best trick verseny keretében mérik majd össze tudásukat. További részletek a versenyről itt.

A félcső szombaton BMX-es és parkour bemutatónak és gördeszkás filmvetítésnek ad helyet.

Gördeszka félcső verseny @ Sneaker Stars

A tavalyi gördeszka félcső verseny

Kicks and Chicks

A sneaker rajongó srácok közül biztosan egyetértenek azzal, hogy a „jó csaj, jó sneakerben” kombinációt elég nehéz überelni. Úgyhogy idén is megrendezésre kerül a „Kicks and Chicks Arca” választás, ahol a legszebb sportcipős hölgyeket díjazzák majd, a zsűriben Deniz is ott ül majd.

Kicks and Chicks @ Sneaker Stars

Kicks and Chicks @ Sneaker Stars

Zene

Fellép többek között Curtis, Marge, Dj Metzker Viktória, DR Brs & Friends valamint egész nap live DJ szettel készülnek a szervezők.

Sneaker Stars II – hasznos infók

Helyszín: Budapest, Millenáris Park (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)
Időpont: 2017. április 22. és 23. (11:00-19:00)
Belépés: mindkét napon ingyenes.
További friss infók a Sneaker Stars weboldalán és a rendezvény Facebook eseményében!
A Millenárisban egyidejűleg zajlik a III. Beer, Burger, Barbeque Fesztivál, tehát a kajálási lehetőség is rendben lesz 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×