A Király katonái: Lebron Soldier XI

Az NBA-ban indul a rájátszás, ami több dolgot jelent, de azt biztosan, hogy Lebron James lábán megjelenik saját signature lépője, a Soldier, idén már a 11-es. Pár dolgot már most is tudunk Lebron Soldier XI -ről, melyeket a tovább után már mutatunk is! 🙂

Lebron Soldier XI

Lebron Soldier XI

Soldier? Az mi is? Nem most jött ki az új Lebron?

Igen, tudom, kicsit bonyolult lehet 🙂 Pont ezért kicsit oszlassuk el a kavart, hogy milyen sneakerjei is vannak a Cleveland sztárjának.

A család

A fősodor természetesen az egyszerűen Lebron-nak nevezett sorozat, amelyből idén ünnepeltük a tizennegyediket, mely noha kicsit megkésve de már a hazai üzletekbe is megérkezett fekete és piros színekben. Mondhatni ez a “csúcsmodell”. Ezek a cipők tökéletes egyensúlyt nyújtanak a teljesítmény, sebesség, komfort hármasban.

Lebron 14

Lebron 14

Ahogy haladunk előre az NBA szezonban – főleg a rájátszásban – úgy válik egyre fontosabbá a sebesség és a lépő súlya. A Soldier széria pontosan ezt a célt szolgálja: könnyű, egyszerűen felvehető és gyors reagálást tesz lehetővé meccs közben.

Lebron Soldier X

Lebron Soldier X

Ezenkívül még ott vannak a különböző egyszerűbb verziók, amik James nevéhez kötik a minőséget és a szép designt – ilyen például a Witness, mely 100 eurós árpontjával tökéletes ár-érték arányt nyújt a kosárcipőre vágyóknak.

Lebron Witness

Lebron Witness

Az utód

Április van, tehát már nem kell tovább várnunk arra, milyen is lesz az új Soldier, fotók igazolják, hogy bizony, hamarosan érkezik 🙂

Amit a Lebron Soldier XI külsejéről biztosan tudunk

  • Továbbra is cipőfűzőmentes kivitel, ám tépőzárból eggyel több, melyek azonban keskenyebbek, vélhetően a jobb rögzítés miatt – a tépőzárak sokkal jobban tapadnak fogáskor a bordázott külsőnek hála.
  • Hosszabb meccsen is kényelmes, köszönhetően a köralakú szellőzőlyukaknak a cipő felsőrészén.
  • A talprész úgy látszik a főszériából áthozott hatszögletű Air betétekkel gazdagodott, mely a láb igazán fontos részein nyeli el az ütődéseket, mégsem akadályozva a dinamikus mozgást a többi felületen.
  • Színekben egyelőre természetesen a csont fekete mellett egy fehér is helyet kap a sorozatban, a Pacers elleni meccsen azonban már egy bordó verziót is láthattunk. Kereskedelmi forgalomba ezekből minimum az első kettő kerülni szokott, de esélyes, hogy mindet viselhetjük majd – ha tetszik.

A technikai részletekkel meg kell várjuk a hivatalos bejelentést, de addig is kérdés, nektek hogy tetszik? Szerintem a bevállalósabbak nyugodtan hordhatják utcára is, tuti nem fog gyakran szembejönni veled 🙂

Lebron Soldier XI

Lebron Soldier XI

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×