Sneaker sokk, betépés, álom @ Crepe City London

Március 25-én volt a tavaszi Crepe City 2017 tavaszi eresztés Londonban. Aki esetleg elsőre nem ugrik be: a Crepe City Európa egyik legnagyobb sneaker fesztiválja, évente kétszer van, tavasszal és ősszel. Facebookon már régóta követem őket és most először (de biztosan nem utoljára) én is élőben láthattam, amit eddig csak képekről és videókról. Crepe élménybeszámolóm a tovább után!

Crepe City @ London 2017 tavasz (Kép: Hypebeast)

Crepe City @ London 2017 tavasz (Kép: Hypebeast)

Crepe City @ London

2009-ben alapították barátok, akiket egy közös hobby, vagy mondhatom szenvedély vezette: a cipők, sportcipők, lépők, sneakerek. A baráti kapcsolatot kinőve, Európa egyik vezető sneaker fesztiválja lettek, melyet évente kétszer rendenek meg, és Facebookon is többtízezres tagságuk van.

Én is a Facebookon ismertem meg a Crépe City-t és leginkább az nyűgözött le, ahogy az egész működik. Korábban is el akartam menni, de most volt először (de biztosan nem utoljára) lehetőségem rá.

Crepe City Londonban 17 tavasz (Kép: Hypebeast)

Crepe City Londonban 17 tavasz (Kép: Hypebeast)

Sokk, betépés és álom a Tier2-ben

Repülőjegy megvan, szállás ’done’. Felszállás, leszállás. Franc se tudta milyen idő lesz márciusban, főleg Londonban.

Nemsokára ott álltam a Brick Lane-en, London hipszter negyedében, ami szintén ajánlott megtekintésre, sétára, élményekre és kajára.

Lejátszottam magamban, hogy mit veszek fel, mert bevallom picit egyedi akartam lenni egy olyan helyen, ahol lesznek olyanok, akik tuti durvább lépőben lesznek. A választásom a Saucony X The Quiet Life Shadow 5000 lett. (és igen megállítottak, megjegyezve milyen király lépőben vagyok).

Saucony X The Quiet Life Shadow 5000

Saucony X The Quiet Life Shadow 5000

Tier2 jegyet vettem, ami a 2. hullám volt. 1 órát álltam sorba, majd jött a sokk, a betépés, az álom. Itt mindent élőben látsz, amit csak képeken, vagy youtuberek videóiban csodálsz. Lábon, kiállítva, eladósorban.

Crepe London: Tier1, Tier2, Tier3 (Kép: Hypebeast)

Crepe London: Tier1, Tier2, Tier3 (Kép: Hypebeast)

3 órát sétáltam, ámultam és szívtam magamba a kultúrát.

+/-

Nagyon pozitív volt és ez nagyon megérte, hogy ismerkedtem és ismerkedem. Itt működött a kapcsolatépítés, egymás cipőiről beszélgetés, sőt megdicsérése is. Haverkodtam boltokkal (akik 15% kedvezményt adnak majd első vásárlásomra), kisvállalkozókkal, eladókkal, resellerekkel. Itt a resellereskedés oylan szinten van, hogy iparág. Mindent megkapsz, de mélyen kell a zsebedbe nyúlni.

Mi volt negatív? Tömeg? Nem. Az 5700 ember jött, ment. Hangos zene? Nem. Imádom a UK-ban zajló zenei életet. Akkor mi? Hát a sok YEEEEEZZZZYYYY és ultragáz hypebeastek. De ez csak az én véleményem.

Crepe hypebeasts in action (Kép: Hypebeast)

Crepe hypebeasts in action (Kép: Hypebeast)

Crepe hypebeasts in action (Kép: Hypebeast)

Jaaa. Mit vettem? Egy szent-Grált: Saucony Mint Chocolate Chip Scoops-ot. (igen, igen tudtam alkudni)

LPU @ Crepe: Saucony Mint Chocolate Chip Scoops

LPU @ Crepe: Saucony Mint Chocolate Chip Scoops

Csekkoljátok a képeket, picit visszaadják a feelinget, és ami tuti, hogy októberben ugyanott fog Csé ámulni és bámulni, a tömérdek sneaker élményben fürdeni.

Még több kép a Hypebeast beszámoló cikkében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×