Supreme Spring ’17 Drop – Kollabok és forró új cuccok

Supreme… A streetwear nagyágyúja és a hypebeastek ikonja. A márka, aminek egy sima logós pólója több száz, sőt ezer dollárért megy el a resellben megint megérkezett egy részben zseniális, részben bizarr kollekcióval. Van itt minden, ami egy streetwear-szimpatizánsnak kellhet. Mindegy, hogy szereted-e a márkát vagy nem, ezt látnod kell. Szóval katt a továbbra!

Supreme x Rap-a-Lot-Records, képforrás: Hypebeast

Supreme x Rap-a-Lot-Records (Kép: Hypebeast)

Supreme x Rap-A-Lot-Records

Aki nem ismeri ezt a lemezkiadót annak itt egy gyorstalpaló: A Rap-a-Lot-Records egy houstoni label, nagy áttörésük a Geto Boysnak volt köszönhető. Már csak három rapperrel foglalkoznak. A cuccok elég alapok lettek, basic logós sapka, póló, bőrdzseki, kulcstartó, de van még Geto Boys képes pulcsi is és egy túlárazott párna, ami még mindig nem sold out. Volt még egy kitűző, de igazából semmi extra. Nekem ebből a kabát és a pulcsi a két kedvencem, jók a színek, szóval olyanok, mintha a Supreme ezeket nekem tervezte volna.

Supreme x Rap-A-Lot-Records Satin Jacket, képforrás: Hypebeast

Rap-A-Lot-Records Satin Jacket kollab (Kép: Hypebeast)

Supreme x Rap-A-Lot-Records Hooded Sweatshirt Black, képforrás: xxlmag

Supreme x Rap-A-Lot-Records Hooded Sweatshirt Black (Kép: xxlmag)

Supreme Spring Tees

Új pólókat is piacra dobott az eredetileg gördeszkás márka. Kijött egy apáca motívumú felső, egy póló a híres Sikoly festménnyel és egy rövidujjú ezzel a felirattal (persze angolul): „Mindenki megkérdez, hogy honnan szerzem a csodálatos ruháimat. Lehetnék hitvány, hogy nem mondom el… de büszke vagyok kimondani – Supreme.”. Nem rossz a szöveg, de a póló azért nem fogott meg igazán.

Supreme Nun Tee, képforrás: Project Blitz

Supreme Nun Tee (Kép: Project Blitz)

Nagyon sok mást is piacra dobtak például farmerdzsekit, sok új pulcsit, nadrágot, hosszújút és még sok mást. Mint ahogy már tőlük meg lehetett szokni, van közöttük olyan amivel eléggé túllőtek a célon (csak, hogy azért szépen fejezzem ki), de sokkal-sokkal több zseniális cucc. Ezek között már sok olyan van, amit szívesen hordanék.

Supreme Warp Hooded Top, képforrás: twitter, @Supreme_ATC

Supreme Warp Hooded Top, képforrás: twitter, @Supreme_ATC

Supreme Studded Denim Trucker Jacket

Supreme Super Hardcore Jacquard Top (Kép: Supreme)

Supreme Super Hardcore Jacquard Top

Ahogy a csapattól már megszoktuk, valami egészen elborult is érkezik (ugye volt már téglájuk és feszítővasuk is). Most egy úgy nevezett „Adventure Flask” érkezik. Persze ez már sold out, hiszen a legextrémebb ötleteket veszik meg a legelőször 😀

Supreme x Dr Martens

A legdurvábbat hagytam a végére. Egy ütős kollab a brit cipőgyártóval. Ezt pont jókor dobták piacra, mert főleg Angliában kezdenek ilyen stílusban öltözködni a hypevadászok, és persze az ikonikus márkától egy ilyen cipő az tökéletes. Nekem tetszik, az már azért más kérdés, hogy felvenném-e. Az biztos, hogy Magyarországon a kinézetét kicsit szokni kell a sneakerheadeknek. Abban azért biztos vagyok, hogy ez a „vintage” trend pár év múlva megérkezik hozzánk is.

Supreme x Dr Martens Rousden Creeper, képforrás: HUH, Nem megszokott látvány...

Nem megszokott látvány: Supreme x Dr Martens Rousden Creeper (Kép: HUH)

Összességében jó kollekció lett, nekem sok darabja nagyon tetszik. Azért nem lett egy világmegváltó összeállítás és nem is kapott akkora hype-ot mint, amikor egy „box logós” pólót dobnak piacra, de összességében elégedett lehet a New York-i márka.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×