Pharrell Williams lábán az utóbbi időben többször vehettünk észre egy még ismeretlen sneakert, amire ha egy behatóbb pillantást vetünk, akkor észrevehetjük rajta az adidas márkával co-brandingelt Human Race logót is. Ez pedig csak egyet jelenthet: érkezik a következő közös surranó. Ha többet akarsz megtudni erről a jövendőbeli megjelenésről, akkor nagyon ajánlom, hogy kattints a továbbra!

Új Human Race sneaker a láthatáron?

Ezek a sok kérdést felvető képek a Párizsi Divathéten készültek, ahol Pharrell ezt az ismeretlen sneakert kombinálta zseniális outfit-jéhez. Szerintem a cipő sziluettje mindenkinek ismerős – ez pedig azért van, mert ezt a lábbelit úgy tűnik, hogy az örök klasszikus Adidas Stan Smith inspirálta.

Spotted! Ez lesz az új adidas Human Race itt Pharell Williams lábán?
Spotted! Ez lesz az új adidas Human Race itt Pharell Williams lábán?

Nincs Boost, de van más

A sneaker felsőrészéről még pontosan nem lehet tudni, hogy miből van, de az biztos, hogy valami hálószerű anyag. Az is lehetséges, hogy Primeknit, de mint már írtam, még hivatalosan semmit sem jelentettek be erről a sneakerről. A talpán egy szerintem nagyon jól kinéző gyémánt dombornyomat látható. Ehhez hasonló talpkoncepciót már láthattunk az Adidasnál a 80-as években, például a ZX 380-asnál. Ezt már most nagyon sokan kritizálják, hiszen ez nem az Boost technológia, ami az utóbbi időben hihetetlenül felkapott lett.

Két csík a háromcsíkos cipőn: itt az új Human Race?
Két csík a háromcsíkos cipőn: itt az új Human Race?

Kínai talpalávaló

A talpbetét ugyanolyan ötletesre sikeredett, mint az előző NMD Human Race esetén, melyről már olvashattatok nálunk. Szóval a betéten egy úgynevezett kínai talptérkép található, ami egy eléggé egyedi dolog, tudomásom szerint ilyet még más sneakeren nem láthattunk. A nyelvén helyezkedik el az adidas embléma, alatta pedig egy kicsi HU felirat a Human Race-re utal. A sarkán nincs semmi új részlet. Mint ahogy már az NMD verziótól megszoktuk, ott van a háromcsíkú márka cipőjén Pharrell Williams két csíkú logója.

Kínai talptérkép a talpbetéten - ilyet sem láttunk még :)
Kínai talptérkép a talpbetéten – ilyet sem láttunk még 🙂

Új színek a láthatáron

Ezen kívül még több kép szivárgott ki többs színállásról is, de ezekről még nem lehet pontosan tudni, hogy igaziak-e.

Ez is egy új színállás lenne?
Ez is egy új színállás lenne?

Nem mondanám, hogy ez a legkedvencebb surranóim közé tartozik, de egy biztos, Pharrell-nek jól áll. Se az áráról, se a release dátumról nem lehet még semmit tudni, de ha érdekel ez a téma, akkor maradj velünk, és csekkold sokszor a sneakerboxot, mert nálunk biztos, hogy még fogsz olvasni róla.