A Nike ‘Hua’ családot úgy gondolom, senkinek sem kell bemutatni, idehaza is számos lábon megfordultak már különböző tagjai 🙂 Azonban mindig van lehetőség innovációra az ilyen klasszikusoknál is – hogy hogyan? Kattints a továbbra és ismerd meg az Air Flight Huarache sneakert!

Nike Air Flight Huarache 2017
Nike Air Flight Huarache 2017

Az eredeti…

Ha azt mondom: Hua, akkor a többség a futóknak tervezett Huarache Run ugrik be, ez itthon messze a legpopulárisabb modell: kezdve az alap fekete verziótól a lélegző BR és Ultra BR opciókig, számos opció közül választhatnak a rajongók. Azonban azt jó tudni, hogy az 1991-es klasszikus mellett rögtön 1992-ben megjelent a család következő tagja, az Air Flight Huarache, mely a rohanó sportemberek helyett immár a kosarasokra volt szabva. Magasabb szárával, ugyanakkor az aktuális trendektől elütve meglepően könnyű súlyával sokak kedvencévé vált.

És a trónkövetelő: Air Flight Huarache

Nike Air Flight Huarache 2017
Nike Air Flight Huarache 2017

Ezt az egy fokkal kevésbé népszerű darabot tervezi újra a pipás márka, a hamarosan megjelenő Air Flight Huarache 2017 személyében. Érezhető a modern forma, ugyanakkor igyekeztek hűek maradni az eredetihez, ennek remek példája a magas szár, főleg annak a felső része (ahol a már már védjeggyé vált “rések” láthatóak).

A cipő első színállásának minden része tükrözi valamelyik Hua örökzöldet, akár a lila neoprén bélésről, vagy a kék középrészről legyen szó. A lábujjaknál remekül passzol a látványhoz a szövetből készült elülső felsőrész, összességében egy nagyon üde, jól kinéző, ám az örökségével nem szakító lépőt sikerült alkotni.

Elérhetőségét tekintve nem hiszem, hogy minden második emberen ezt fogod itthon látni, ha egyáltalán behozzák. További részletekkel jelentkezünk még, de addig is, nektek hogy tetszik? 🙂

Nike Air Flight Huarache 2017
Nike Air Flight Hua 2017